arkadaslar ekrankartı ayarların 60 hertz.. falan var bende o 60 hertz 75hertz yapsam performance artar mı
ekran yenileme hızı
75 heartz yap hatta varsa ve monitörde titreme felan olmuyorsa 85 heartz yap.60 heartzda gözün bile bozulabilir Allah korusun
modeli destekliyorsa ki destekliyordur 85 derim
yok benim ki nvidia 8600 gt sonic desteklemio en fazla 75
Hatta destekliyorsa 100 Hz kullanmanızı öneririm.Buna ek olarak göz bozmaması için akşamları webde dolaşırken ışık ve kontrastı kısmalısınız.
enes_fbyok benim ki nvidia 8600 gt sonic desteklemio en fazlaya nasıl daldım yeni bir monütörmü diyorum????????arkadaşım 85 i destekliyordur eger 1 yıl içinde almış isen 100 ü bile destekler diye düşünüyorum
ben bilgisayrı alalı daha 3 ay oldu ama nividia ayarlarında en fazla 75hertz
Recep BaltaşBu destek ekran kartı ile ilgili değil Monitörle ilgilidir. Mümkün olan en yüksek değerle monitörünüzü kullanın.
benersinceÇözünürlüğü düşürürse 100 olur tabiki ama yüksek çözünürlüklerde en fazla 75 oluyordur.enes_fbyok benim ki nvidia 8600 gt sonic desteklemio en fazlaya nasıl daldım yeni bir monütörmü diyorum????????arkadaşım 85 i destekliyordur eger 1 yıl içinde almış isen 100 ü bile destekler diye düşünü
enes_fbben bilgisayrı alalı daha 3 ay oldu ama nividia ayarlarında en fazlaMonitörün ne hangi çözünürlükte kullanıyorsun.
Çözünürlük yüksek olduğu içindir.
1024*768 de en yüksek değerine getirebilirsin.
Kusura bakma Ufuk yazdıktan sonra gördüm yazını sen de söylemişsin..