Ekranda hiçbirşey yok.

HPQ-User
02-05-2008, 21:30   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Maalesef Windows sormuş:
Aston adında bir program yükledim ve zennerdem sistem dosyalarını değiştirdi. Programı beğenmedim ve kaldırdım. Bunun sonucunda bilgisayar açıldığında hiç birşey çalışmıyor. ekran simsiyah sadece fare imleci var. Daha sonra ctrl+shift+esc ile görev yöneticisini açıyorum ve çalışan programlar lisesinde çok az program var. burada yeni görev diyerek explorerı çalıştırıyorum ve sadece bu. başka hiç bişey yok ne taskbar ne saat ne de bişey. ama explorer çalışıyor.programlarda sorunsuz çalışıyor ama ekranda hiç bişey yok...

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
İntel core duo T2250 1.73 GHz
nvidia gforce go 7400 ekrak kartı
1,5GB ram

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; .NET CLR 1.1.4322)

Optimum
03-05-2008, 00:13   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
73 mesaj

En iyisi sistem geri yüklemeyi çalıştırıp bilgisayarınızı bir kaç gün önceki durumuna getirtin.

Bunun için yapmanız gereken eğer açabiliyorsanız güvenli kipte bilgisayarı açın, açamıyorsanız klavyenizdeki windows simgesi olan tuşa basıp açılan pencerede Pogramlar/Donatılar/sistem araçları/Sistem geri yükleme
Bunuda açamıyorsanız bilgisayarınızda Ms-dos dayken C:\WINDOWS\system32\Restore/rstrui.exe dosyasını çalıştırın ve gün seçerek işlemi başlatın. Eğer başarırsanız sistem sizin seçtiğiniz güne geri dönecektir.

prenses_5225
06-02-2010, 19:11   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

Yha arkadaslar benım bilgisayar 2 gün önce normaldı.dun bılgısayarı actıgımda normal acıldı ama hesabıma tıklayınca bır sure kısısel ayarlarınız yuklenıyor dıyerek bekledı ve sonra siyah bır ekran cıktı ekranda baslat saat fılan hıcbısey yok sadece sımsıyah ve fare ımleci nasıl boyle oldu bırdenbıre yardımlarınızı beklıyorum ama dun akşam abım gelınce acıldı hesabı ve kolayca gırdı bılgısayara ama dondu sureklı sonra kasayı falan acıp temızledi bır suru toz cıktı  sonra donmadı ama bugun gırdım onunkı de benımkı de sımsıyah nolur yardım edın buraya nasıl gırıyom sıce ctrl+alt+del yoluyla yenı gorevden ınternetı acabılıyorm ooooff napcam sımdı explorer.exe fılan dıolar bısey anlamadım benım anlayabılecegım bır dılle anltırsanız cok sevınırım acele olsun lutfen

SAYGILAR