Merhabalar arkadaşlar. Bilgisayarıma yeni format attırdım. Eve geldi. Programlarımı kurmaya başladım. Kaspersky kurup lisansını girdim. Sam 2 isimli programı kurdum, kaspersky izin verip vermediğimi sordu onayladım. Sam2 kuruldu. Mozilla kurmak için çalıştıra tıkladım. Kaspersky onay istemedi, ekran bir gidip geldi. Kuruluma devam ettim tamamlandı. Ares kurdum. Onda da onay istenmedi. Tüm programlar tamamlanınca okey sitemize giriş yaptım... Java açıldığında ekranın altı rengarenk oldu, sonra üç sefer ekran kapanıp açıldı. Javayı kapattım sorun düzeldi
Tarayıcı olarak mozilla kullanıyorum, chrome betik hatası verdi, chrome kurulu değil.
Daha sonra hotmail gibi bir kaç sayfada daha ekran kararması oldu, ekran kararınca mozilla araç çubuğunda yer değiştiriyor, 2. sıradaysa son sıraya geçiyor ekran geri geldiğinde.
Mozilladan kaynaklı olduğunu düşündüm, mozillayı kaldırıp internet explorerden javayı çalıştırdım, ekran yine gidip geldi, kapatınca düzeliyor. Bu arada masaüstünde çizgi çizgi görünüm oluyor javanın açıldığı yerde java kapansa da.
Ekran kartımı üç hafta önce değiştirdim.
Detaylı anlatmamın sebebi, o pc'ye ihtiyacımın olması, çalışıyorum. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler
Ekranda kararma problemi
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj