slm arkadaşlar benim 20 " 1680x1050 lcd ekranım var 1 senedir kullanıyorum.Ben bu ekranın dvı olup olmadıqını nasıl anlarım ekran kartımın dvı çıkışı var ama monitörde varmı bilmiyorum bide bu full HD nasıl oluyor yine ekranım full HD mi bunu nasıl anlarız bunlar hakkında hiç bilgim yok yardım ederseniz sevinirim...
ekranım DVI mi?
Full hd demek 1920*1080 pixel i desteklemeli.
Monitörde dvi girişi varmı yokmu çok basit anlaşılır monitörün arkasını çevirip mavi vga girişinden başka beyaz ve geniş bir giriş varsa dvi vardır.
hdmi ise küçük 4 mm kalınlığında siyah ince bir giriştir.
çok hızlısın sağol baktım da monitörün arkasında mavi soketli kablo var başka giriş yeri yok gibi gözüküyor :( yani dvi değilmi?
teşekkür ederim peki normale göre kalitesizmi dvı olmayınca?
peki 1080p 720p olayı nasıl yani benim monitörle 1080p videoları -filmleri sorunsuz izleyebilirmiyim (sistem iyi) yoksa vga olduğu için 1080 p de sorun m çıkar?
monitörün markası LG sol üstte flatron wide yazıyor sağ üstte 5000:1 digital fine contrarst etiketi var
arkada etikette modeli:L204WTS yazıyor
ya bende baktım internetten benimkide o monitör ama benim 2000:1 değil 5000:1 siyah monitör ben de anlamadım ya :S
o monitör değil sonunda S de var L204WTS benimki
Pek bilgi bulamadim .....ya bilmiyorum ama mavi soket takılı yandaki 2 ucundan çıkabiliyor şimdi çıkarıyorum
Monitörün kablosu cikiyor mu? Kablonun takili oldugu yer bir DVI-D soketi olabilir mi?
Kablonun ucunda DVI-VGA adaptörü takili olmasin? ;)
Kullanim kilavuzu var mi? Kilavuzu dikkatli incele!
kabloyu çıkardım ama resimdeki gibi değil takma yeri beyaz değil mavi,sanırım dvi değil :(
ewt bu resimdeki gibi yani aynısı :D yani dvı DEĞİL dimi satılan ülke?