Ekrna kartı alcam yardım
Saolun bunları bende inceledim vatandan ama merak ettiğim bu ekran kartını alıp takınca olay bitiyormu diğer parçalarla bir sorun oluşurmu başka teçhizatıda değiştirmem gerekirmi? Güç kaynağı ne onuda bilmiyorum berkaymurat onudamı alabiliyoz :D
Saolun bunları bende inceledim vatandan ama merak ettiğim bu ekran kartını alıp takınca olay bitiyormu diğer parçalarla bir sorun oluşurmu başka teçhizatıda değiştirmem gerekirmi? Güç kaynağı ne onuda bilmiyorum berkaymurat onudamı alabiliyoz :Yukarda önerilen 3 kart sisteme uygun, güç kaynağın kaç watt öğrenmen gerekiyor. Kasaya elektriğin girdiği kutuya bir bak yan tarafında bir yerde yazması lazım.
yok benim dediğim kalite olarak biraz daha iyidir... ama neye göre? 1_ekran kartlarının kaç gb olduğu fazla bir şey ifade etmez... 2_ekran kartının kaç bit olduğu daha önemlidir... şöyle düşünebilirsin bunu : senin 2000 metrekare bir depon var ve burda 128 işçi çalışıyor, birde 1000 metrekare depon var ve burdada 256 işçi çalışıyor... hangisinden daha fazla verim alırsın? 3_atinin kartalrında soldan 2. rakam ekran kartının performansını işaret eder,yüksek olması daha iyidir... birde benim önerdiğim 6870 bir önceki seridir.ama performans seriyle alakalı bir durum değildir...