Electronic Arts'tan müthiş planlar!

CHIP Online
28-08-2011, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Oyun devi Electronic Arts ellerini 25 yıllık tozlu raflara attı ve bakın sonunda ortaya neler çıktı.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/elec ... -planlar_28709.html

Resimlerle: En iyi 33 klasik oyun yeniden düzenlemesi!

Seksenlerin sonunda ve doksanlarda kendisini oyunlara kaptırmış hemen herkes, dönemindeki oyunların kalitesinden ve günümüzdeki oyunların yavanlığından bahseder durur.

Öyle görünüyor ki bu konuşmalar Amerika'ya kadar gitmiş ya da böyle düşünen sadece bizler değilmişiz. Electronic Arts da tarihin tozlu raflarında kalan oyunlarını özlemiş olacak ki bunlardan bazılarını yenileme kararı aldı. Her ne kadar EA'in Etiket Başkanı Frank Gibeau yenilecek oyunların isimlerini spesifik olarak vermese de bu oyunların tamamen yeni olacağına değindi.

Gibeau CVG'ye verdiği röportajda; "Firma olarak 25 yıllık bir oyun geçmişimiz var ve ben bu oyunların birçoğunun yapımında bizzat çalıştım. Road Rash ve Strike serileri benim halen gözbebeğim gibidir." diyerek geçmişe olan özlemini dile getirdi. Gibeau konuşmasında EA'nın Medal of Honor'u yeniden yapması hakkında da konuştu. Kendisi; "Medal of Honor'u sadece günümüzdeki bir savaşa uyarladık. Artık tarih gözümüzün önünde ve modern savaşlar çok daha ön planda, işte bu yüzden MoH'u yenileme kararı almıştık." dedi.

Konuşmasındaki en çok dikkat çeken sözlerse şunlar oldu; "MoH gibi bir oyunu yeniden yapmak kolaydı. Fakat Road Rash ve Strike gibi gerçekten eski oyunları yenilemek bir hayli zor olacağı gibi, tamamen baştan yapılmaları gerekecek. Pek tabi bu durumda yeni bir oyun yapısı da söz konusu olacak."

Anlayacağınız EA, eski oyunları özleyenleri çok sevindirecek planların peşinde. Bu yenileme politikası sonucunda ne çeşit oyunlarla karşı karşıya kalacağımız ise tam bir sır.

Tüm konu: Electronic Arts'tan müthiş planlar!

Resimlerle: En iyi 33 klasik oyun yeniden düzenlemesi!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: EA'nın eski oyunları arasından en çok hangisinin yeniden yapıldığını görmek isterdiniz?

OverClocK1ng
28-08-2011, 19:09   |  #2  
OverClocK1ng avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
52 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009

Myth i isterim...