Uzun süredir yani yaklaşık 8-10senedir kalbimde rahatsızdım. Çarpıntı şeklinde kasılmalar oluyordu. Sivri bir cisim batmıs gibi. Geçen hafta cumartesi gece tekrarlaması sonucu özel bir hasteneye basvurdum ve bir takım incelemden sonra kalp kapakcıgının geniş ve mitralin gevşek oldugu söylendi ve Holter cihazının takılcagı söylendi. Cumartesi günü saat 8de cihaz takıldı ve pazar günü bugun sonuçları aldıgımda cumartesi gecesi saat 4.12 surasında nabız 30bpm düşmüş ve kalbim 2.7saniye durmus. ve tansiyon 15/7 gibi bir değere ulaşmış.Ve yaklaşık 15dk içinde tekrar 80-90bpm değerlerine ulaşmış. Aynı gece yani sabah saat 7.24gibi tekrar nabız 38e düşüyor ve kalp 2saniye tekrar duruyor. Sonuçları inceleyen doktor EPS yapılacagını söyledi ve ben fazlası ile telaşlandım.
Acaba içinizde bu operasyonu daha önce geçiren veya aynı rahatsızıgı olan varmı ? biraz için rahatlasın die açtım konuyu yani ister istermez korkuyorum öss hazırlanırken...
Teşekkürler.
Elektrofizyolojik Çalışma (EPS) ve Ablasyon
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
694 mesaj
geçmiş olsun kardeşim allah şifa versin
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
Forumda gezerken denk geldim. Biraz eski bi konu ama böyle bi durumun yenisi eskisi olmaz.
Geçmiş olsun umarım eski sağlığına kavuşursun.