Arkadaşlar ben prince of persia 4 oynadım ve artık sona geldim. Oyunu bitirmek için elikanın babasıyla dövüşüyorum ama adam ne hikmetse ölmüyor. Adamın üzerinde bütün hareketleri denedim ama tık yok. Bu adamı öldürebilen varsa banada bi yardım edebilir mi?
Elika'nın babasını öldürebilen varmı? (POP4)
bende oynuyorum o oyunu henüz sona gelmedim ama büyük bir ihtimal bi köşede kıstırıp mouse+e tuşlarıyla öldürebilirsin çünkü bazı bölümleri bu tuş kombinasyonuyla geçebiliyosun.
arkadaşım adamı köşeye kıstırıyosun sonra direniyosun falan sonra kendi ellerinle pistin ortasına atıyosun adamı. köşeye kıstırmak bi işe yaramıyor.
adama hareket yapıyorum canı gidiyor kendini kasarak güçlenmeye çalışıyor ama ben o güçlenirken ona saldırıyom o zaman iyice deliriyor.
Mouse'u çok seri kullanman gerek.Zaten zor bi duruma düştüğünde altta sana hangi tuşa basman gerektiğini gösteren renklerden biri çıkıyor.Ne yazık ki o tuşa saliseler içinde basman lazım.(Oyunun en kötü yanlarından biri).Bunların dışında tam anlamıyla bir yardım istiyorusan, www.level.com.tr 'de oyunun rehberi mevcut.ORda tam anlamı ile neler yapman gerektiği belirtiliyor.
Saygılar.
Evet arkadaşlar sonunda baba hakkı rahmetine kavuştu.
-babayla dövüşürken sakın geri çekilmeyin sürekli atak yapın. çünkü hemen kendini toparlıyor.
-sakın köşelerde sıkıştırmaya kalkmayın
-babayı sürekli uçurmaya bakın (R) (hareketlere combo listen bulabilirsiniz)
-rapresident arkadaşın dediği tuşlara gelince zaten daha önce yaptığı hareketlerle anlıyosunuz saliselik iş değil tuşlar son anda gösteriliyor o kadar
-baba mavi olunca kılıçla(solmouse), sarı olunca pençeyle(R), kolları çıkınca veya kendini kasmaya başlarken elikayı kullanın...
- son olarak sakin olun gereksiz yere tuşlara basmayın.
(bunlar diğer bazı canavarlar içinde geçerlidir) :D