Elveda CHIP..

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
CU_GS7
22-03-2008, 16:00   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6,371 mesaj

İyi güzel zamanlar geçirdiğim bu sitedeki ve forumundaki işim buraya kadarmış..:

Benim için CHIP (site,forum...) bitmiştir..
fener maçı sonrası logoyu değiştiren ama 18 Mart'ta logo değiştirmeyen bir yayıncı kuruluş benim için bitmiştir..
18Mart'taki görüntü..:

fener maçı sonrası logo..:

BeğenmedimBeğenmedimBeğenmedimBeğenmedimBeğenmedimBeğenmedimBeğenmedim

Kimsenin umurunda olmayabilir ama benim umurumda!!

Bu konuda görüşümü, gelecekteki olası kararımı belirtmiştim..:

Gerçi bu konumun pek ömrü olacağını sanmıyorum.. Görüldüğü anda silinecektir!! Oysa ki bu konudan önce forumda silinmesi, kilitlenmesi gereken ama yaptırım yapılmayan o kadar çok konu olurken, varken...

Arkadaşlarımla diğer alanlardaki diyaloglarımıza isteyenlerle devam edebiliriz.. Belki CHIP'ten kazandığım en güzel şey..:Sanal da olsa sürekli muhabbetim olan insanlarla tanışmama fırsat vermesi..

Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 22 Mart 2008 16:29
erdem187
22-03-2008, 16:16   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,334 mesaj

Seni özleyeceğiz CEM ABİ sana neden gittin demiyorum haklısın çünkü...
O zaman ne diyelim YİNE MSN de takılmaya devam...:)....
Bende farkındaysan artık CHİP ONLİNE'ın taraflı yorumlarından bir üyenin bana msnden küfür etmiş ve bu üyenin eskiden BAN yemiş olduğuna rağmen hala İP banı yememesinden usandım bıktım...Eskiden Pc im açık olduğu sürece masaüstümde bulunan CHİP web sitesi artık günde en fazla 10dk. açık oluyor...çünkü en azından üyeler birşey bilmesede tarafsız yorum yapan siteler var...
TEşekkürler iyi günler...

Son Düzenleme: erdem187 ~ 22 Mart 2008 16:19
Banned
22-03-2008, 16:19   |  #3  
Banlandı
1,148 mesaj

CU_GS7,
Eşetirinde son derece haklısın...
Site Artık doğan grubunda olduğundan, Milli Değerlere önem verilmemesi beni şaşırtmadı.

Son Düzenleme: byzihh ~ 22 Mart 2008 16:24
omer_6134
22-03-2008, 16:21   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj

Cem abi logo konusunda haklı.Fenerbahçe maçından sonra logoyu değiştirdiniz.Çanakkale Zaferi olduğu günde logo aynen kaldı.Çanakkaleyi hatırlatan bir resim koyulabilirdi.

Cem abiye bu konuda katılıyorum ama bir logo için forumdan gitmesi BANA GÖRE saçma. Beğenmedim

TuncaBozkurt
22-03-2008, 16:28   |  #5  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
OOOOMMMMEEEERRRR
Cem abi logo konusunda haklı.Fenerbahçe maçından sonra logoyu değiştirdiniz.Çanakkale Zaferi olduğu günde logo aynen kaldı.Çanakkaleyi hatırlatan bir resim koyulabilirdi.

Cem abiye bu konuda katılıyorum ama bir logo için forumdan gitmesi BANA GÖRE saçma. Beğenmedim

Cem abiye hak veriyorum ben de. Fakat Ömer, ihmal edilen sadece bir logo değildi. Fenerbahçe'nin Sevilla'yı yenmesinden çok daha önemli bir olayı, Çanakkale Zaferi'ni anmamaktı. Dikkatsizlik de olsa böyle bir ihmalin yapılması, sonrasında da hiçbir açıklama yapılmaması, benim gözümdeki CHIP Online imajını düşürmüştür.

Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 22 Mart 2008 16:41
ceryan67
22-03-2008, 17:30   |  #6  
Yıllanmış Üye
527 mesaj
CU_GS7
Arkadaşlarımla diğer alanlardaki diyaloglarımıza isteyenlerle devam edebiliriz.. Belki CHIP'ten kazandığım en güzel şey..:Sanal da olsa sürekli muhabbetim olan insanlarla tanışmama fırsat vermesi..
Her zaman Cem. Seninle tanıştığım için çok mutluyum. Sen Chip Online de ilk tanıştığım 3 kişiden (egemengiga, ufuks,CU_GS7) birisisin. Bu bakımdan herzaman yeriniz farklı benim gözümde. Eleştirinde de yanındayım. Konuyu açtığında da dile getirmiştim zaten.

Çanakkale'nin önemini anlatmaya lüzum yok, kim ne görüşte olursa olsun, orada (Çanakkale) yaşananları kalben onaylamamak mümkün değil. Ama bazende bunu dışa vurmak, belirtmek gerekir logo, resim vs. ile.

uGuR.uK
22-03-2008, 19:45   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

sana tamamen katılıyorum, haklısın. bence logo degisimi ya hic yapılmicaktı yada bu gibi daha onemli günlerdede gururla yapılacaktı. ama onemli olan bunu belirtmek ve bole bi hatanın bir daha yapılmamasını saglamaktır, forumu bırakma derim ben, eminim bu konuda yoneticilerimiz elinden geleni yapcaktır biraha boyle bi durumda...

XxXDaRKoXxX
22-03-2008, 20:09   |  #8  
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj

Böyle milli değerleri bugünlerde kutlamayacağızda ne zaman kutlayacağız.

Cem Abi seninleyim!

samet1986
22-03-2008, 21:18   |  #9  
Yıllanmış Üye
944 mesaj
byzihh
CU_GS7,
Eşetirinde son derece haklısın...
Site Artık doğan grubunda olduğundan, Milli Değerlere önem verilmemesi beni şaşırtmadı.
Haklısın...

İsteyen kişinin hatırı sebebiyle mesajımı düzenliyorum.

Söylenecek çok söz varda neyse...

Son Düzenleme: samet1986 ~ 22 Mart 2008 21:25
Banned
22-03-2008, 21:39   |  #10  
Banlandı
47 mesaj

çok haklısınız fenerbahçemi önmeli çannakkale ve şehitlerimizmi?

Canlas
22-03-2008, 22:11   |  #11  
Yıllanmış Üye
362 mesaj

her Türk vatandaşının en hassas olduğu bir şey bu
fenerbahçe bayrağı konulması o gün o an için yeni bi fikirdi belki ve bi çok kişinin hoşuna gitmiş ama buna başlandıysa sadece taraftarlık konumunda kalmaması gerekirdi yada bi takıma bi güne özel olmaması gerekirdi.
Çanakkalenin kurtuluşu gibi önemli bi günde ve sonrasında devam ettirmeliydi
her zaman yanınızdayım CU_GS7

Selçuk İslamoğlu
23-03-2008, 03:36   |  #12  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj

Bir haftadır hasta yatağında yatıyor olan ben, logoyu değiştiremedim. Bunun ne grupla alakası var, ne milli değerleri önemsememekle, ne de başka bir şey. Buradan tüm duyarlı arkadaşlardan özür diliyorum.

Ama hemen komplo teorileri üretenleri de gülüyorum. Fenerbahçe logosu koyulduğu gün de terkediyorum, girmiyorum demiştin. Sorunun Fenerbahçe logosuyla oldu, milli değerlerle felan değil. Evet, logolar değişmeye devam edecek aksilik çıkmazsa. Galatasaray da yüzümüzü güldürsün inşallah, onu da yaparız logo.