-
empati
biriyle tanışmak bu kadar zor ve tesdüfleremi dayanır yoksa bilimveplanlamaylamı?alt katınızda oturan biriyle nasıl tanışırsınız? eldekiveriler asansörlü bir bina,merdiven+giriş kapısı?çok degerlichipokurlarının bu probleme formülleriyle katkı yapacagından hiç kuşkumyokteşekküşekerim bitmiş sizde var mı? varsa biraz alabilir miyim? ben üst katta oturuyorum bir gün kahve içmeye beklerim :)))))
bu formülü kullanın çözemediğiniz kız kalmaz :)
log2+1+log4=
log2+log10+2log2=
3log2+log10
:))))) formül yerine direk işlemi yazıyım dedim ama. İstersen atom bombasıda yapabiliriz.
hmm tanışmanın bir çok yolu var. o evden çıktığı anda sizde çıkın sabahları selamlaşın falan zaten daha sonra muhabbet kurulacak. (Bunun bombayla bir ilişkisi yoktur. ancak tanışmak istediğiniz kişi bombaysa onu bilemem. ) :))))
log2+1+log4=<
log2+log10+2log2=
3log2+log10
:))))) formül yerine direk işlemi yazıyım dedim ama. İstersen atom bombasıda yapabiliriz.hmm tanışmanın bir çok yolu var. o evden çıktığı anda sizde çıkın sabahları selamlaşın falan zaten daha sonra muhabbet kurulacak. (Bunun bombayla bir ilişkisi yoktur. ancak tanışmak istediğiniz kişi bombaysa onu bilemem. ) :))))
log2+1+log4=zaten konu bomba
log2+log10+2log2=
3log2+log10
:))))) formül yerine direk işlemi yazıyım dedim ama. İstersen atom bombasıda yapabiliriz.hmm tanışmanın bir çok yolu var. o evden çıktığı anda sizde çıkın sabahları selamlaşın falan zaten daha sonra muhabbet kurulacak. (Bunun bombayla bir ilişkisi yoktur. ancak tanışmak istediğiniz kişi bombaysa onu bilemem. ) :))))
Neysek bu kadar fantazi yeter...biz zaten bu aralar köşegen fantezisi yapmaktan bıktık (geometride).... :)))
Ama farklı fantezilerede açığız :))))
ya en güzeli misafir geldi diyip tuz istemek olur böylece daha kolay tanışabilirsin.He bide bu kadar tüyo üzerine tanışamıyorsan. Bilemem biri bana bu kadar şey söylüycekti. Aynı gün gider tanışırdım.
biz zaten bu aralar köşegen fantezisi yapmaktan bıktık (geometride).... :)))gençler o kızdan vaz geçtim banane yaw kendi konuşsun çokta tın dünya kız dolu:)
Ama farklı fantezilerede açığız :))))
ya en güzeli misafir geldi diyip tuz istemek olur böylece daha kolay tanışabilirsin.He bide bu kadar tüyo üzerine tanışamıyorsan. Bilemem biri bana bu kadar şey söylüycekti. Aynı gün gider tanışırdım.
salla ya :)
o seni beğeniyorsa zaten anlarsın beğenmiyorsa ne yaparsan yap boş iş
Balkonu varsa balkonuna çaktırmadan bir şey atarım sonrada iner pardon yannışlıkla rüzgardan uctu veya düştü gibi olayın gidişatına göre bir sonuca bağlanabilir :/Şahsen ben altımdakinle tanışmak istesem'ki artık çoğu modem wireless =) Ne yapar,yapar sistemine girer masaüstüne göreceği bir şekilde txt içine mesaj bırakır Adını'da :D Neysek bu kadar fantazi yeter...