Alıntıdır... Umarım yardımcı olabilirim, uzun süre ben de çektim. Görünce yardımcı olayım dedim. İyi oyunlar :)
'' Arkadaşlar Widows 7' ye Empire Total War yükleyip oynamak istediğimde daha giriş ekranında pc donup kalıyordu. Bir sürü yöntem denedim yok uyumluluk yok yönetici...vb. Ama vaz geçmedim 4 gb. ram 2 gb. ekran kartı nasıl çalışmıyor diyordum. İnad ettim ve uzun araştırmalarım sonucu çözümü buldum. Realtek ses sürücüsü..
Şimdi çözümü çok basit önce ses iconunu sağ tıklayıp ses denetimi kısmından sesi devre dışı bırakın.. Oyunu bir kez açıp sesizce oynayın.. (Tabi sorun ses ise oyun açılır.)
Sonra www.realtek.com.tw
bu adresten dowland kısmından en güncel hd ses driverini indirin. Pc yi kapatıp açın ve artık sesli modda da Empire Total War zevkini yaşayın...
Umarım yardımcı olmuşumdur...
NOT=Arkadaşlar ses dosyasını devre dışı bıraktığınızda pc bir zarar görmez. Ses ikonunu çift tıkladığınızda ses geri gelir. Yani korkmadan bu yöntemi deneye bilirsiniz..
XP için bu yöntemi kullanma.
1) Ses ikonuna sağ tıklayın
2) Ses özelliklerini ayarla'yı tıklayın,
3) Ses efekti ve ses aygıtları özellikleri diye bir menü gelecek.
4) Orada en sonda donanım yazan yeri tıklayın,
5) Aygıtlar kısmından ses donanımını tıklayıp özellikleri tıklayın,
6) Orada en aşağıda Aygıt kullanımından bu aygıtı kullanma( Devre dışı bırak) 'kı tıklayın tamamdır...
Sesi geri getirmek için tam tersini kullan. ''
Kaynak: Total War Türkiye Sitesi
http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?topic=69155.0