eMule problemi, nette sorunu bulamadim, cozemedim.

Afterdeep
04-08-2006, 17:57   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Arkadaslar dun eMule Resurrection 1.4'u kurdum. Chip forumlarindaki 20 basamakli tum kurulum ayarlarini yaptim, firewalli vs. hepsini ayarladim, modeme portlari actim. eMule'ye baglandigimda yuksek IDyim buraya kadar hersey guzel. 1-2 yerli sarki indirdim buraya kadarda hersey guzel, fakat Gran Theft Auto - San Andreas'i indirmeyi denedim (yaklasik 4gblik bir dosya). 274 kullaniciya baglandi bir sure bekledi sonra 1 kisiden 16k ile downloada basladim ve hemen ardindan bilgisayardan "dit" diye bir ses gelerek downloadi durdurdu eMule, simdi devam ettir dedigimdede bilgisayardan ayni sekilde bir "dit" sesi aliyorum ve download duraklatiliyor otomatik olarak. Delirecem neden sarki indirirken bunu indiremiyorum? Daha once boyle bir sorunla karsilasan varsa ve nasil cozulecegini yazabilirse cok iyi olur. Simdiden cok tesekkurler..

Not:Simdi farkettim. Programi acip kapadim downloadu yeniden baslattim tam 520kb gelince tekrar "dit" sesini cikartip downloadu durdurdu otomatik..

Son Düzenleme: Afterdeep ~ 04 Ağustos 2006 18:40
tolga2207
04-08-2006, 19:55   |  #2  
Yıllanmış Üye
793 mesaj

Harddiskinde yeterli yer kalmamış o yüzden. İstersen dosya silerek yer aç, istersen de (varsa) daha çok yerin olduğu diğer harddisk bölümlerini indirilen dosyanın kayıt yeri olarak ayarla.

Afterdeep
04-08-2006, 20:13   |  #3  
OP Taze Üye
3 mesaj

Dostum cevap icin cok sagol bende sorunu buldum kurcalarken, sorun cozuldu diye mesaj atacaktim tam senin cevabi gordum. Tekrardan sagol..

cagriyagan
05-11-2006, 14:08   |  #4  
Taze Üye
16 mesaj

arkadaşlar ares lite 1.81 kullanıyorum ya da en azından kullanmaya çalışıyorum:)
4 portlu adsl kullanıyoruz bir türlü bağlantı sağlayamıyor. bu konularda biraz yabancıyım yardımcı olursanız sevinirim. paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler