sorucu sormuş:
Arkadaşlar yeni bir netbook alacağım. Geçen günlerde chip online da bu konuyla ilgili bir yazı çıktı . Dünyada en fazla arıza veren en az arıza veren marka vs . Ama yazıyı yeniden bulamadım ve yeni bir netbook alacağım için bu bilgiye ihtiyacım var. Daha önce dilim yandığı için üfleyerek alıyorum bunu . Yazının linkini hatırlayan varsa verebilir mi yahut bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi.Benim hp den ağzım yandı.Fakat teknik servis iyiydi. Asus diyorum ama onun servisi çok kötü diyolar .Son zamanlarda biraz iyileşmiş. Lenovoya baktım ama pek bir bilgim yok . 10 inch ekranı olan 1.6 atom işlemcili 1 gb ram li 160 gb harddiskli kısacası standart haline gelmekte olan bir netbook alacağım. Benim için önemli olan mobilite ve uzun süre kullanabilmem. 1. yılında arıza vermesini istemiyorum .İnsanlar 5 sene kullanıyorlar ben mi bir şansızım neden böyle oluyor . Yardım ederseniz sevinirim .Son sorumun cevabı yok :D biliyorum.O da şans:)
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Diğer
Sistem Özellikleri:
Yeni alacağım
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; tr; rv:1.9.0.9) Gecko/2009040821 Firefox/3.0.9