guguk kuşu....
En Beğendiğiniz Filmler ?
akıl oyunları
çıldırış (the jecket)
psikolojik filmleri severim ben çokta beğendiğim var ama özellikle akıl oyunları favorimdi
AMERİCAN PİE(AMERİKAN PASTASI)-1,2,3,4,5,6 İNŞ. DEWAMIDA GELİR...
ÖLÜMÜNE CHİP BEBEİMMMMMMMMMMM:)))
karayip korsanları series
sonra neşeli ayaklar
spıder man seris
bewulf
matrix seris
bunun gibi
The War Of The Worlds-Dünyalar Savaşı
slm izledikçe doyamadığım o kadar film var ki.ama tekrar tekrar izlediğim iki film var truva ve titanic
I AM LEGEND, I ROBOT, BAD BOYS1-2, resident evil1-2-3, terminator1-2-3
die hard1-2-3-4, beşinci element, yıldızlar geçidi, tango ve cash, baba1-2-3,
desperado, 28 gün sonra(ardından 28 hafta sonra çıktı devam niteliğinde berbat olmuş izlemeyin iğrençti). izlemeye doyamadığım filmlerden bazıları yazmakla bitmez tekrar tekrar izliyorum bu filmleri.
ua_jesusakıl oyunlarıpsikolojik gerilim benim de en sevdiğim kategori. "Donuk kare" var mütevazi, sinir bozucu ve ağır akan bir film ama senaryosu ve çıkış noktası güzel. Yerli yapımlar arasında en iyilerden diyebileceğim "Beyza'nın Kadınları" da fena sayılmaz. Psikolojik korku'ya kayan filmleri de severim: Rosemary'nin Bebeği, Diğerleri vs..
çıldırış (the jecket)
psikolojik filmleri severim ben çokta beğendiğim var ama özellikle akıl oyunlarıMacera olarak da Esaretin Bedeli güzel bir film. Komedide ise Hababam ve Guguk Kuşu'nu tek geçerim...
Bu arada yeni bişey. Kanlı vahşetli filmleri korku kategorisine almadığım ve sıralamasına "Halka" filmi hariç tabî olduğum için buraya koymak istedim:
http://www.ntvmsnbc.com/news/455901.aspSon Düzenleme: delibas_ozi ~ 12 Ağustos 2008 15:10
tabiki SCARFACE,THE GODFATHER,ALİ G,AMİRİCAN PASTASI,HANİBAL,
benimde 500 gb lik bir harddiskte dev bir film arşivim var %70 i korku filmlerinden oluşuyor dövüş olarak Dead Or Alive güzel gerilim ve macera olarak Sessiz Tepe de güzel
sevdiğim filimler saymakla bitmez ancak bir kaçtane yazıyım;
1-Kurtuluş(Bu kurtuluş savaşımızı anlatan güzel bir filim)
2-Er ryanı kurtarmak
3-Dünyalar savaşı
4-Titanik
5-Yüzüklerin efendisi serileri(1,2,3)
6-Buz devri 1-2
7-Ben robot
8-Kuruluş
9-Halka 1-2
10-Piyanist
11-Çöküş
yüzüklerin efendisi özellikle 2. bölümü
Badboy_16The Lord Of The Rings - Series :Drehineyi seyretmedim amaalphadog güzel,ayrıca mıchael douglas ın the game filmi çok hoşuma gitmişti.sonu mükemmel bitiyo.ayrıca hiç bırakamayacağım bir de dizi var oda prison break.sizde seyredin.göreceksiniz..Ve Alpha Dog - Rehine .. Gerçekten güzel
emre1990İzleyip de aklınızdan çıkmayan en beğendiğiniz film hangisi?truvanın çorum versiyonu benim hoşuma gitti..:))))
Benim Truva çok hoşuma gitmişti.
ölümcül deney serisi
recep ivedik en sevdiğim filimler