En büyük 10 dosya paylaşım sitesi!

CHIP Online
14-10-2011, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bu 10 dosya paylaşım sitesi, para ödemeden tüm dosya gönderme ve arama ihtiyaçlarınızı karşılayacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/en-b ... m-sitesi_29721.html


Resimlerle: Dosyaları kaybetmeye son...

Google'ın arama sıralamalarına göre şu an en çok ziyaret edilen dosya paylaşımı web siteleri arasında sadece iki tanesi BitTorrent ile ilgili. Bu torrent'lerin artık popülerliğini yitirdiği anlamıne gelmiyor, ancak beş sene önce durum oldukça farklıydı. Bu değişiklik, dosya paylaşım alışkanlıklarının değişmesine bağlanıyor. Tarayıcı tabanlı yükleme çözümleri, premium üyeliklerle daha hızlı bir indirme ve ek işlevler sağlayabiliyorlar. Bu yazımızda Google'ın Temmuz 2011 verilerine dayanarak en iyi 10 dosya paylaşım sitesini azalan sırayla bir araya getirdik.

4Shared

Listemizdeki en popüler site olan 4Shared, kredi kartını kullanmak istemeyenler için iyi bir ücretsiz seçenek sunuyor. Ücretsiz hesaba 2GB'ın altında toplamda 10GB dosya yüklemenize izin veriliyor. 4Shared'in iPhone, Android ve BlackBerry mobil uygulamaları da bulunuyor.

MegaUpload

MegaUpload üye ve üyelik dışı iki ücretsiz seçenek sunuyor. Ücretsiz bir hesap açtığınızda 200 GB boş alana, en fazla 2GB dosya büyüklüğüne sahip oluyorsunuz. Ancak ücretsiz üyelikte indirme hızı kısıtlamaları bulunuyor.

Tüm konu: En büyük 10 dosya paylaşım sitesi!

Resimlerle: Dosyaları kaybetmeye son...


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Dosya göndermek için sizin tavsiyeniz hangisi?