ölümcül deney 4 ve alone dark 5 güzeldi özellikle alona dark 5 konu cok güzeldi. az daha cryostasis i unutuyodum süperdü konu.
En Çok Etkilendiğiniz Oyun
Evet arkadaşlar konuyu çok önce açmıştım hatta neredeyse bir sene oluyor ama katılımlarınız için teşekkürler.
COD4:MW GoW Ve Dukem nukem forever En zevk aldıüım oyun Mario:Bross brothers :) gerçekten:D
cod mw2 yi yeni yükledim ama hemen bitti güzel oyun ama bide online oynayabilsem daha iyi olcak görevler bitince aynı yerleri oynamak pek sarmıyo ama çok güzel bi oyun sonra nfs shift var zevkle oynadığım futbolu saymıyorum o klasik zaten :)
Arkadaşım beni sarsan oyun CALL OF DUTY 4 oldu...Daha bir çok kaliteli oyun var tabiki mesela METRO 2033 psikolojik açıdan atmosfer falan son derece uçuk! GTA 4 ve Mafia 2'de de büyük şehir tasarımları var (hele manzarayı bi yakalarsan varya) bu etkileyici gerçekten...Ama COD Chernobil bölümünü hiç bişeye değişmem!
Most wanted :) ondan sonra çok yarış oyunu oynamadım onun kadar etkilendiğimi söyleyemem :)
Crash Serisi [özellikle ps1 ilk ps1 deki renkli oyunudur]
Need For Speed Most Wanted [3 gün uğraştırmıştır ama 3 yıl oynamışımdır hepte şansıma blacklistte 2 de pc im bozulur]
Crysis serisi [1 özellikle manyaktı çıktığı sene bir devrem oldu ve nihayet bf3 gibi oyunlar çıktı]
Call Of duty ama sadece modern warfare serisi [ağzım açık oynadım mw2 hariç hepsinide online oynadım ama sırf sonları için oynanır.]
En gelmiş geçmiş en zevkli oyun Crash serisidir.Hala oynarım. 12 senelik oyun.
half-life 1-2 ek paketleri ıvırı zıvırı herşeyi dahil, portal 1-2
Crysis 2, Max Payne 3, Call Of Duty MW-MW2-MW3 ve GTA IV
ben alıntıdaki kalın harfli yerlerden bahsediyorum :)
Bilgisayara yükelenen oyunlardan en güzeli bence süper mario.Oda çok geçmişte kaldığı için online oyunları oynamak daha zevkli geliyor.Oynanması zor ama bir o kadar da heyecan verici yetenek isteyen 3D İce Age oyununu gayet eğlenceli olarak görüyorum.Oynamak isteyenlere tavsiye edebilirim.