Evet arkadaslar en cok hangi enstrumanın sesinin seviyorsunuz.Ben klarnet taksimlerine bayılıyorum.Ondan sonra ney,gitar
En cok hangi enstrumanın sesini seviyorsunuz
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.en çok kemanın sesini severim.aynı zamanda keman da çalıyorum
gitarın sesi beni gıcık ediyor hiç sevmem gitar bir tek yaşarın kuşlar şarkısındaki
gitarı seviyorum o kadar başka yok.
Ben en çok Elektro gitar, daha sonra da Bas gitarı seviyorum..
Birbirleriyle uyum ve tamamlama olayı ise apayrı..:))
En yorgun olduğum zamanlar bile beni kendime getiriyorlar..
neyi çok seviyorum ama biraz uzunca geliyor çalabileceğimi bilsem alırım
elektro gitar.efekt veren tam sürüm programıda bulmuşumki deymeyin keyfime . bir sürü seçenek hangi sesi beğenirsem artık ... ikinci sırada ise piyano
Gitar derim başka bişey demem...Clasik, elektro, bas, akustic her türlüsünü severim dinlerim, bir kısmınıda çalarım :D
Ney bildiginiz üzere insan senine en yakın enstruman sesi. Geçmişte(gerçi günümüzde de) tedavi amaçlı olarak dahi kullanılmıştır(bkz. ruhsal tedavi müzükleri). O yüzden neyin yeri başka.
Onun dışında ud, kanun, bağlama, gitar(çeşitleri ile beraber)ve birazda klarnet...
Tabi bunlardan hoşlanıp hoşlanmamamı kullanıldığı müzik türü önemli ölçüde etkiliyor özellikle belirteyim!
Kesinlikle bağlama, diğer telli enstrümanlara göre çok kendine has bir sesi var.
Ama herhalde en nefret ettiğim de klarnet taksimleridir. Keza sırf bu yüzden nevizadeye uğramam. Hele ki kulağımın dibinde sırf para almak için çalanlardan dolayı :D
Alternatif keman sesi.Baglama olursada elektro baglama.
Yumuşak gitar tınıları,
Ilık bir meltem,
Ve Akdeniz'de bir yaz gecesi... ve ... ve O.
yasYumuşak gitar tınıları,Baba ne ortam yaptın ya.En sevdiginiz ortam diye sorsam yeridir.
Ilık bir meltem,
Ve Akdeniz'de bir yaz gecesi... ve ... ve O.
ben baglama,ud,gitar,kaval,keman elime ne geçerse çalıyorm
ud ve keman en sevdiklerim baglama bilmem yanlışmı düşünüyorum bana çok kaba geliyor
ud da hüzünlü parçalar güzel çıkıyor kemanda herşey güzel en son keman çalmaya
başladıgımdan beri diger hiç bir enstürmanı elime almaz oldum piyanoya gelince onu da
sevmiyorum tek düze bi sesi var bence bi de keamanda şu var çıkmayan parça yok
diyebiliriz .