O ne demek Atımı File değişirim demek heralde!.Ben atı çok iyi kullanan biriyimdir hatta 3 at verseler gidip şahı mat edebilirim.:)
Oyun pozisyonuna bağlı eğer ki açık alan fazla piyon çok yoksa Burada Fil çok avantajlı tıkama açsından ama oyunun sıkışık olduğu dar yerlerdede At iyi iş yapar.
Fil normalde attan daha işe yarar ama onu ben idare edemiyorum çok sıkışıyor...
En Çok Hangi Spor Dalında "yeteneğiniz" Var ?
- 1
- 2
Futbol,Satranç(Zeka sporu) ve Masa Tenisinde yeteneklerim var.Yada olduğunu sanıyorum:).
Satranç seven arkadaşlara duyurulur. En iyi satranç sitesi
http://www.playchess.com/
Tıklayın programı indirip kurun ve üye olun. Bir ay kadar normal üye gibi kullanabilirsiniz deneme amaçlı. Süre dolunca oynamaya devam edebilirsiniz ama bazı kısıtlamar oluyor. Online oynadığınız (dünyanın heryerindeki insanlarla) kişiye cevap yazamıyorsunuz vs. Ama önemli değil. Amaç oynamaksa herkesle maç yapılıyor. Hatta turnuvalar düzenleniyor (yıldırım satranç) Dereceye girenlere alkış var. Bayağı eğlenceli bir site. İsterseniz misafir olarak sürekli giriş yapabilirsiniz.
GeneL oLarak BasketboL.İlce 1.Ligi iL 3.Lugumuz Var.LisansLı Bir Sporcuyum Yani :).Satranc da da OkuL TurnuvaLarında 3. oLmustum.Masa Tenisi Az da oLsa FutboLda Oynarım.<
- 1
- 2