böle bakamayacak hale geldiğiniz, kanınızı donduran film oldu mu?
tek filmde yazsanız kafi.
En çok korktuğunuz 3 film hangisi?
Korku filmi seyretmem ama tek seri hariç ama en sevdiklerim şunlar
Korkunç bir film 1
Korkunç bir film 2
Korkunç bir film 3
1-)Dabbe(herkes kahkaha attığını iddaa ediyor ama kanımı dondurdu)
2-)Musallat(tırstım desem yeridir)
3-)Testere 4(bilirsiniz kendisini:)
yazılanları not alıyorum arkadaşlar.
Ben genelde korku fılmlerınden korkmam artık kanıksadım ama SAW3 hakikatten süperdi
Onun dısında Resident Evil 1'de bır sahnede altıma s.çtım desem yerıdır hıc beklemıyordum onu. Arkadaşlar izlerken o sahnede 10 yılımızı alıp götürdü. Birde küçükken bir korku filmi izlemiştim ama adını hatırlamıyorum orda çok tırsmıştım..
ben bitek lanetli tepe die bi film vardı yıllar once, onu izlerken tırsmıştım ama o zamanlar cok film izlemiodum zaten, simdi hicbirinden korkmuorum. ha cok fazla vahşet olursa ortalık kan organ vücut parcaları ile dolarsa anca az biraz tiksinirim o kadar. saglam bi bünyem var
Testere serisi gercekten güzel ve o konuda kıyak bi filmdir bide dabbe'ye gelince, cogu kisi gibi bizde güldük, ama gülmeye calıstık yoksa bizde tırsıoduk o yüzden yani film kotu die diil karizma gitmesin die
bu arada bisi daa demek istiorum dabbe demişken, bizim dabbe'den sonra nabız(pulse) die film girmişti sinemaya(adını yanlıs hatırlamıosam buydu). ilk defa bizden bir filmi bu kadar kopyaladıklarını gordum, aynı dabbe gibi bantlarla korunmaya calısanlar, elektronik aletlerden gelen doga üstü olaylar vardı. ancak aradaki farklar; bizimkinde cevirmeli internet gevurda kıyak bi adsl var(bizimki bi acılıp baglancakta dabbe gelcek olay cıkarcak göya, adamlarınkinde tak die yüklenip geliodu yaratık:), bide bizimki 15" eski model laptop adamlarınki mod'lu lcd'li bilgisayarlar falan o an farkmızı caktım
balmumu ile ilgili bir filim wardı onda tırsmıştım normalde fazla korkmam ama gece 2 de we kuzenler yatmıştı
Bir tane korku filminden korktum. O da; musallat. 2-3 hafta etkisinden çıkamamıştım... Gece 1 gibi filmden çıkmıştım, eve nasıl gittim halen hatırlamıyorum
Resident evil (oyununda bile tırsmıştım vakti zamanında)
Testere 1 (böyle psikopat bir film olamaz...)
Dj_Eğribalmumu ile ilgili bir filim wardı onda tırsmıştım normalde fazla korkmam ama gece 2 de we kuzenler yatmıştıbu filmi bende hatılıyorum gerçekden korkunçdu ama ismini hatırlamıyorum "KORKU KAPANI 1-2" Mutlaka izleyin derim...
Şimdi semum diye bir film geliyor.. Harbi ben fragmanı ızlerken tırstım.Herıfler guzel kastırmış...
webcamEger aynı filmden bahsediyorsak:)Dj_Eğribalmumu ile ilgili bir filim wardı onda tırsmıştım normalde fazla korkmam ama gece 2 de we kuzenler yatmıştıbu filmi bende hatılıyorum gerçekden korkunçdu ama ismini hatırlamıyorum "KORKU KAPANI 1-2" Mutlaka izleyin derim...
filmin adı bal mumu evi yada mumya evi diye birşeydi.
Yaw ben adam gibi hiç bir filmden tırsmadım ama hatırlıyom 10 yasındayken felan bir film izlemiştim zombiler felan onda tırsmıstım rüyama felan giriyordu:)
Karanlıkta arkamdan felan geliyorlardı bulsam o filmi izlicem ama bulamadım:)Son Düzenleme: swordmaster_65 ~ 11 Şubat 2008 01:35
bende lanetli tepe yi izlediğimde çok tırsmıştım o zamanlar küçüktüm bi hafta boyunca aklımdan çıkmamıştı