Resimdede görüldüğü gibi. Şu andaki ilk 3 (Modlar ve HPQ User hariç)
1)Süleyman.
2)Mustafa@PC
3)ADEM-KAYA
Bakmak için: https://www.chip.com.tr/forum/uyeler.html
NOT: Ben şu anda 36. sayfadayım :)
Resimdede görüldüğü gibi. Şu andaki ilk 3 (Modlar ve HPQ User hariç)
1)Süleyman.
2)Mustafa@PC
3)ADEM-KAYA
Bakmak için: https://www.chip.com.tr/forum/uyeler.html
NOT: Ben şu anda 36. sayfadayım :)
Hiç öylesine açılmış bir konu :)
hehe 3.yüm eyvallah.:)
Dikkat:
Borga 2006 üyesi ben 2009.
Foruma fazla giremiyor borga bu aralar.Bende artık giremiyorum.
Süleyman abide 6. ayda bıraktı gibi..
Ahmet abi de öyle.Mustafa ara sıra.
Recep bazen.Uğur da bazen giriyor.
hehe 3.yüm eyvallah.:)yeni neslin önünü açalım diyoruz :)Dikkat:
Borga 2006 üyesi ben 2009.Foruma fazla giremiyor borga bu aralar.Bende artık giremiyorum.
Süleyman abide 6. ayda bıraktı gibi..
Ahmet abi de öyle.Mustafa ara sıra.
Recep bazen.Uğur da bazen giriyor.
diyoruzda gelen giden yok işte pek, arada geri geliyoruz bizde :)
Ne yazıkki bu sıralam pek birşey ifaade etmiyor. Ben biliyorum ki sıralamada üst seviyede bulunan birçok arkadaşın mesaj sayısı koftiden yazdıkları gereksiz mesajlarla o rakamlara ulaşmış durumda. Önemli olan ne kadar çok mesajın olduğu değil ne kadar çok katkının olduğu değil mi? Sadece bir konun ve o konuyu açarken kullandığın bir mesajın olsun ama içeriği öyle güzel, aydınlatıcı, işe yarar bilgilerlerle dolu olsun ki o konuya bakanlar birşeyler öğrensin. Bence böyle bir mesaj 20000 mesajdan daha iyidir.
Ne yazıkki bu sıralam pek birşey ifaade etmiyor. Ben biliyorum ki sıralamada üst seviyede bulunan birçok arkadaşın mesaj sayısı koftiden yazdıkları gereksiz mesajlarla o rakamlara ulaşmış durumda. Önemli olan ne kadar çok mesajın olduğu değil ne kadar çok katkının olduğu değil mi? Sadece bir konun ve o konuyu açarken kullandığın bir mesajın olsun ama içeriği öyle güzel, aydınlatıcı, işe yarar bilgilerlerle dolu olsun ki o konuya bakanlar birşeyler öğrensin. Bence böyle bir mesaj 20000 mesajdan daha iyidir.Doğru demişin birader.Öylesine mesaj yazıp bir günde 100 mesaja ulaşanda var.
1 gereksiz mesaj=1 saniye
1 bilgi içeren mesaj=Saniye biçilemez :DD
vay be onuralp 468 mesaj ile 20000 sayfalı üye listesinde 36. sayfadasın.
bu da demek oluyor ki 0 mesajlı çok üye var
yani üyelerin %80'lik kısmı boş ve hikaye bir soru soran kaçmış ya da boşuna üye olmuş
Bende anlamadım nasıl olduğunu abi :D