en etkili antivirüs hangisi tanıma silme hatta pc ye girmeden engelleme gibi bu özellikleri en iyi yerine getiren program hangisi ?
en etkili antivirüs yazılımı ?
dediğin gibi yazılımsal çözüm yok malesef donanımsal olarak mümkün bunun içinde gate defender denen donanımlar ağırlıklı olarak kullanılır. şuan için en etkin modelleri cisco,trend micro,pandasecurity firmalarında mevcut nortonunda var ama daha 1 kere bile görme imkanım olmadı gerçi antivirüsünün ne halt olduğu belli donanımsal olanınında ondan kalır yanı yoktur bence ama kurup denemden bilmek imkansız.
Ya ne kadar saçma konular açıyorsunuz?
Donanımına göre hangisi iyise
Güçlü bir sistemin varsa (Ram , işlemci , anakart , ekran kartı , hdd bakımından )
AVG , Kaspersky kullanabilirsiniz.
Eski bir sistem için
nod32 , avast!
Ama ben antivirüs kullanmıyorum.
Ben varım ya :D
Avira Antivir Premium (lisanslı) kullanıyorum Nod32 kadar performanslı Kaspersky kadar da güvenli
en etkili antivirüs hangisi tanıma silme hatta pc ye girmeden engelleme gibi bu özellikleri en iyi yerine getiren program hangisi ?genelde kaspersky, nod32, norton, antivir, avast vs.vs. gibi cevap alırsınız ancak bence en iyi koruma kendi bilginiz ve kullanım alışkanlığınız üzerine güvenilir bir firamnın internet security yazılımını kullanmanız.
ne yazıkki hiçbir virüs koruyucu tam olarak koruma sağlayamıyor o yüzden cebine ve bilgisayarına uygun olanı al (avg önermem çünki yanlış uyarı veriyor) gerisi iyi zaten
Ücretsiz: Avira Antivir
Ücretli:Nod 32 4 Antivirus
norton 360 açmış ve norton serisinden şaşmayın