Hepimiz artık hergün diş macunu kullanıyoruz ve en iyisi olsun istiyoruz.Piyasada bir çok firma diş macunu üretmekte kimi ve herkes en iyisi olduğunu idda etmektedir.Bunların aslında hepsi reklam kandırmacısı adamlar hangi ürünü almamızı isterlerse bizi ona yönlendiriyor bizde alıyoruz.
Benim dişlerimde oldukça sorun vardı öncelikle dişlerim çok çabuk çürüyor ve diş etlerim çekiliyordu handi diş macununu denediysem önüne geçemedim.Sonra uzun araştırmalardan sonra Damla Sakızlı Papatyalı Diş Macunu buldum ve 1 hafta sonra hayretler içinde kaldım dişetlerim normale döndü.6 ay sonra ise dişlerim artık çürük sorunu yaşamıyordu.
Nasıl olduğunu araştırdığımda damla sakızı zaten eski tarihlerden beri özellikle osmanlı ve yunanlıda dişler için kullanıyormuş ve özünde ter alan antiseptik etkisi ile bakterileri yok ediyormuş.Adamlar haklıymış kullandığım için rahatça söyleyebilirim
Sizde diş sorunu yaşıyorsanız kullanabilirsiniz.Bu yazıyı yazmamın nedenine gelince benim gibi çok sıkıntı çekenlerin durumunu bilmemden kaynaklanıyor
En Etkili Diş Macunu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
colgate kullanıyorum nane aromalı güzel bence
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
Colgate misvak anti curuk cok iyi, 2 yildan fazladir kullaniyorum etkisi harika.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 27
2,297 mesaj
Coltage misvak arkadaşların da belirttiği gibi en iyisi.
Yıllanmış Üye
922 mesaj
Beyler reklam yapmayalım ! :)