Ama dediğimiz gibi akrabana söyle ağırlığını kontrol etsin. .Ağırlığı gerçekten 8 küsür kilo ise tuğla taşımak gibi olur.
En güçlü notebook
- 1
- 2
ewt bencede erşar krdeşimize katılıyorum bn bile bazen zorlanıyorum 2.8 kg taşımakla krdeşim
belinizi mahvedersiniz dikkat edin ilerde hep genç kalamazyız ona göre almışken yani kg kontrol edin
yaşlanırken zor taşınır valla çok zorbn şimdiden taşırken zorlanıyorum
ama dediğim gibi düüşün arkadaşım alırken ileriyi düşün ilerde yok taşırım ben diyorsan şimdiden hayırlıolsun derim arkadaşımıza
http://www.jarirbookstore.com/catalog/laptop/16-NPR480JT02SA.asp
sevgili arkadaşlar ben bu laptopu aldım...özellikleri sunlar..
İ5 520M 2.40 GHZ UP TO 2.91 GHZ...4 GB DDR3 UP TO 18 GB ...1 GB N VIDIA G FORCE UP TO 1.8 500GB HDD 14 INC BU LAPTOPU 800 DOLARA ALDIM YANINDA BIR TANEDE SAMSUNG 10 MP FOTO MAKINASI ILE BERABER SİZCE NASIL İNŞALLAH...
Ağırlığı yanlış yazmışlar 3.85 kilo gerçek ağırlığı, biraz ağır ama ben zaten şimdi 5 kiloluk çanta taşıyorum. (laptop'un yanında en az laptop kadar ağır eşyalar var xD) Artık bununla 6 kg olur :)... Laptop'u zaten söylediğim için diğer modellere bakmayı bıraktım.. Teşekkürler..
napıyon sen öle ilerde mahvolursun 6 kg adamı mahveder
nasıl taşıyon sen öle çantayı krdşeim valla kasko yaptrı bilgisayarına yaparlarsa
- 1
- 2