arkadaşlar sizden en güvenilir ram markasını oylamanızı rica ediyorum.
En güvenilir Ram markası
Şimdiye kadar kingston kullandım sorun olmadı ama bir bilgim yok diğerleri hakkında
tabikide GEIL nedeni aşağıda...
*Bugüne kadar sadece sunuculardaki özel ECC belleklere veya askeri uygulamalar için üretilen belleklere uygulanan Burn-In stres ve yaşlandırma testleri artık GEIL sayesinde tüm belleklerde! GEIL'in Vaule Plus ve diğer tüm bellek serilerinde uygulanan Die-Hard Burn-In testleri belleklerin 1aylık çalışmasını zor koşullarda (%100 yükte ve 100 derece sıcaklıkta) simüle ederek sizlere %100 problemsiz kullanım sunmaktadır! Askeri standartlarda yapılan bu testler sayesinde belleğinizi sadece alıp taktığınızda değil performans uygulamalarında da %100 problemsiz şekilde kullanabilirsiniz.
*Bellekler PCB üzerine monte edildikten sonra ayrıca GEIL tarafından özel olarak belleklerin 1 aylık kullanımlarını simüle edecek şekilde tasarlanan DBT Chamber'da test edilir. Bu özel cihazla yapılan 1 aylık yaşlandırma testi sayesinde kullanıcıların belleği bilgisayarlarına takıp kullanmaya başladıktan sonra ortaya çıkabilecek bütün yapısal arızalar da tespit edilmiş olur. Özellikle overclock yapmak isteyen performans kullanıcılarının sık karşılaştığı belleğin yüksek gerilim ve ısı değerlerinde hata vermesi gibi problemlerin de önüne geçen DBT testi sayesinde tüm GEIL belleklerin sizlere %100 problemsiz ulaşması sağlanır.
ocz artık ram işini bıraktı,o yüzden artık teknik destek vermeleri zor...
En güvenilir marka Kingston. Onu rakip eden ise Corsair. Ben üst üste 3 kez Kingston kullandım ve hiçbir şekilde sıkıntım olmadı.
O seçeneklerin arasında Kingston. Şuana kadar kullandığım tüm sistemlerde sadece Kinsgston tercih ettim ne yarı yolda bıraktı nede bir hata. Üstelik overclock bile ettiğim olmuştur.
OCZ'yi de öneririm ama benim için önce Kingston...
A-Data'da iyidir bence ama kingston milletin çok ağzında, demekki dişe dokunur parçalar çıkarmışlar :)