En Güvenilir Sakarya SEO Firması

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
ajanixs
03-06-2016, 04:33   |  #1  
ajanixs avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2016

Merhaba arkadaşlar,

10 yıldır SEO ile ilgilenen biri olarak sizlere hem kendi internet sitemi tanıtmak hemde seocuyum diye geçinenler konusunda bilgi vermek istiyorum.

Kendi internet sitem www.sakaryaseo.com 'dur.

Öncelikle şunları bilmenizi istiyorum:

* SEO standart bir iş değildir. Bilinen SEO firmalarının neredeyse tamamının yaptıkları ise "STANDART" çalışmalardır. Standarttan kasıt nedir? Standart herkese aynı çalışmaları yapmak, herkese aynı sitelerden backlinkler vermektir. Maalesef herkesin yaptığı budur. Bu çalışmalar başlangıçta yararlı olsada, sıralamanızı yükseltsede günü geldiğinde patlayacak ve siteniz bundan zarar görecektir. Sakarya SEO araması için bugüne kadar çalışma yapmadım. Çünkü Sakarya'da bu hizmetin değeri bilinmiyor. Ancak bundan sonra çalışma yaparak en azından firmaların bunlardan zarar görmesini engellemeye çalışacağım.
* Backlink paketi, toplu backlink, tanıtım vb. çalışmaların tamamı size ilerde zarar verecektir. Bunun sebebini ilk maddede açıkladım.
* Yapılması gereken sitenize ve sektörünüze uygun çalışmalardır. Bu çalışmalar öncelikle sitenizden başlar. Çünkü SEO'nun temeli sitedir. Siteniz ne kadar sağlam ise site dışı seo çalışmalarıda o kadar size yarar sağlayacaktır.
* Piyasada hem yüksek ücret ödeyip hemde sizi mağdur edecek çok fazla firma var maalesef. İnsanlar bu tür firmalardan hizmet aldıktan sonra biz daha uygun fiyat versekte bizimle çalışmıyorlar. Ben Sakarya'da hizmet verirken bu işten maddi kazançtan çok firmaların ve kendimin başarısını istiyorum. Çalışmalarımı bu amaçla yürütüyorum.
* Her firmayla ya da kişiyle çalışmıyorum. Çalışacağım kişi ya da firmalarda öncelikli olarak "kişilik" arıyorum. Kişiliği olmayan biri normalden çok daha yüksek ücret versede kendisiyle çalışmam. Bu nedenle Sakarya'nın internette bilinen en büyük firmasının birlikte çalışma teklifini reddettim. Genel ahlak kurallarına aykırı olan internet sitelerine çalışma yapmam. Sanırım herkes ne tür sitelerden bahsettiğimi anlamıştır.
* Bir defada 10 tane firma ile çalışmam. Hizmet verebileceğim, işimi layıkıyla yapabileceğim kadar firma ile çalışırım. Bu sayıda birkaç taneyi geçmiyor.

Bu açıklamalardan sonra sizlere Sakarya'da verdiğim hizmetlerden bahsetmek istiyorum:

GOOGLE ADWORDS DANIŞMANLIĞI

Sanırım bu işi bir örnek ile açıklamam daha yerinde olacaktır. Sakarya kombi klima servisinin adwords danışmanlığını yapmaktayım. Kendileri %15 komisyon ile bir firmadan bu konuda danışmanlık hizmeti alıyorlardı. Ben kendilerine %10 komisyon ile hizmet veriyorum. Normalde günlük kendisine gelen telefon sayısı maksimum 3 iken aynı tutarı harcamasına rağmen benimle çalışmaya başladıktan sonra aldığı telefon sayısı 5-6 'ları bulmuştur. Zamanına göre bunun daha da fazla artacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Peki bu nasıl mümkün olabilir? Bu öncelikle sitenizden başlayan, ardından da adwords hesabınızla devam eden bir çalışmadır. Sürekli deneme yanılma ile hesabı maksimum verim alınacak şekle getirmektir.
Adwords'de önemli olan tıklama başına minumum ödeme yapmak değil, aynı maliyetle maksimum fayda sağlamaktır. Yani tıklama başına 1 lira verip günlük 30 lira harcayıp 2 telefon almak mı isterdiniz? yoksa tıklama başına 2 tl verip günlük 30 tl harcayıp 5 defa aranmak mı isterdiniz? İşte danışmanlıkta dikkat etmeniz gereken en önemli nokta budur. Ben hizmet verdiğim firmanın hem sitesiyle hem anahtar kelimeleriyle hemde negatif anahtar kelimeleriyle ilgilenerek bu verimliliği arttırıcı çalışmalarda bulunuyorum.

VİDEO REKLAM ÇALIŞMASI

Videolar daha önce mobil aramalarda çıkmıyordu. Ancak artık mobil aramalarda da çıkıyor. Youtube dünyanın en büyük ikinci arama motorudur. Burada yer almanız bu nedenle önemlidir. Ben çalıştığım firmalara hem youtube hemde google'dan en büyük verimi alabilmeleri adına bir çalışma gerçekleştiriyorum. Bir firma için yaptığım minumum video çalışması adedi 300'ün üzerindedir. 1000 video ile de çalışma yaptığım olmuştur. 2000 video ile çalışma yapmamı isteyende vardır. Video sitelerinin gücünden faydalanarak bir çalışma gerçekleştiriyorum. Bu çalışmada amaç telefon trafiğinizi arttırmak, satış yapıyorsanız satışlarınızı, hizmet veriyorsanız işlerinizi arttırmaktır. Bunuda bir örnekle açıklamak istiyorum. Kimya firmasına yapmış olduğum çalışma sonrasında sadece bir aylık bir dönemde firmanın günlük 15-20 telefon almasına yardımcı oldum. Sektörünüze göre her firma aynı başarıyı beklemesin tabiki. Başka bir firmada sadece satacağı birkaç ürün vardı. Onlara yaptığım benzer bir çalışma ile firma günlük 5 telefon alıyordu. Başka bir firmaya yaptığım çalışmada da firma aylık 1 telefon alıyordu. Burada önemli olan yaptığınız yatırımın karşılığını alabilmeniz. Bende bunu sağlayabilmek için gerekli olan tüm çalışmaları gerçekleştiriyorum.

ANAHTAR KELİME ÇALIŞMASI

Bu çalışma insanların SEO diye bildileri çalışmadır. Ancak SEO bu çalışma demek değildir. SEO'nun ne olduğunu internet sitemin anasayfasında yazdığım yazıda açıkladım oradan okuyabilirsiniz. Bu çalışma belli bir anahtar kelimede sitenizin Google'da ilk sıralara getirilmesidir. Bunu sağlamak için sektörünüze ve sitenize uygun çalışmalar gerçekleştirilir. Bu çalışmalarda aslolan geçici değil, kalıcı çalışmalar yürütmektir. Ben çok şükür kendi internet sitelerimde hiçbir güncelleme sonrasında ciddi bir düşüş yaşamadım. Çünkü yaptığım çalışmalar Google nazarında doğal çalışmalar. Yapmış olduğum internet siteleri sıralamalarını korumaktadır. Başka internet sitelerinin çalışma yapması ise mevcut sıralamanızı doğal olarak düşürebilir. Bunun çözümüde çalışma yapmaya devam etmenizdir.

SEO DANIŞMANLIĞI

Firmalara SEO danışmanlık hizmeti vermekteyim. Hemde çok uygun bir fiyata bu danışmanlık hizmetini sağlıyorum. Herhangi bir çalışma yapacağınız zaman sizi yönlendiriyor, daha etkili ve verimli çalışmalar yapmanıza yardımcı olmaya çalışıyorum. Bunuda bir örnek ile açıklayayım. Firma ismini vermem uygun olmaz. Ancak danışmanlık yaptığım bir firma sadece benim yönlendirmelerimle birkaç bin tl zarar etmekten kurtuldu. Siz soruyorsunuz ben tavsiyelerde bulunuyorum. Bu tavsiyelere uymak ya da uymamak tamamen size kalmış bir durum.

WEB TASARIM ve HOSTİNG HİZMETİ

Web tasarım konusunda çok profesyonel çalışmalar yürüttüğümüzü söyleyemem. Ancak yaptığımız sitelerin ortalamanın üzerinde ve diğer firmalara göre çok daha düşük maliyetli olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Web çalışmalarımızda wordpress altyapısını kullanıp size uygun temaları seçiyoruz. Ancak normal firmalara göre yaptığımız bir çalışma daha bulunuyor. Bu çalışma site hızlandırma çalışmasıdır. İnternet siteleriniz hızlı olmalı. Google'ın çok önem verdiği bir konudur hız. Bu nedenle sitenizi optimize ediyoruz ve bunun faydalarından yararlanmanıza imkan sağlıyoruz.

LOGO ve KURUMSAL KİMLİK ÇALIŞMALARI

Logo ve kurumsal kimlik çalışmalarında çok yetenekli bir arkadaşımız bizimle birlikte çalışmaktadır. Logo ya da internet siteniz sizin görünen yüzünüzdür. İnsanlara güven veren bir internet siteniz olmalı. Logonuz akılda kalıcı ve kaliteli olmalı. Bir logoya bir defaya para veriyorsunuz ama sürekli aynı logoyu kullanıyorsunuz. İnsanlar sizi logonuzla tanıyor. Logo çalışmalarınızı yapan arkadaşımız birçok yarışmada ödül sahibidir. İnternet sitemizden tasarımlara bakıp kararınızı kendiniz verebilirsiniz.

Anlatacaklarım bu kadar arkadaşlar. Herhangi bir sorunuz varsa lütfen internet sitemizin iletişim sayfasından sorularınızı iletin. Sürekli buraya bakamam ama her iletişim mesajı mailime düşeceği için kısa zamanda size dönüş yapabilirim.

Herkese iyi günler dilerim.