En güzel Ramazan Mesajları (QR-Code)

Kapalı Hesap (72089)
21-08-2009, 19:22   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
351 mesaj

Arkadaşlar internette QR-Code ile araştırma yaparken böyle bir fikir aklıma geldi. İnşallah faydalı olur.
QR-Codesayesinde telefonunuz kamerası kullanarak burdaki ramazan mesajlarını hiç uğraşmadan telefonunuza kaydedip sevdiklerinize gönderebilirsiniz.
QR-Kodunu kullanmak için  NSeries telefonlarda Menü/Uygulamalar/Office/Barkod uygulamasını açıp Kodu Tara deyip (kamera açılcaktır) burdaki ramazan mesajının üzerindeki resmi (Qr Kodunu) telefona gösterdiğinizde 1-2 saniye içerisinde telefonunuz mesaj yüklenecektir. Sonra Seçenekler/gönder deyip sevdiklerinize gönderebilirsiniz
Burdaki bütün QR-Kodlarını ben yaptım ve N95im ile denedim sorun yokdur.
Birde telefon kodları okuyamassa makro modunu kapatın.

Yagmur yüklü bulutlar gibi gelerek bizleri Bereketiyle donatan Ramazan ayiniz Mübarek olsun...

Basi RAHMET ortasi MERHAMET sonu ise CEHENNEM'den AZAD olan Mübarek   Ramazan ayinin hayrlara vesile olmasini dilerim....

Cenab-i Hakk'in kapisina ulastirmayacak yollara sapmaktan korumaya vesile olan mübarek Ramazan ayini tebrik   ederim.

"Baslangiclar sonuclarin tecelli yeridir"... Rahmet ile baslayan Ramazan ayinin Kurtulus ile Tecelli bulmasi   temennilerimle...

Ramazan ayi sana bir mutlu, kalbine teselli, ruhunu karanlik ruhlarin baskisindan kurtarmaya vesile olsun...

Ramazan ayi ; kalbini O'nun yoluna koymaya... Ellerini O'nun dergahina acmaya... Ruhunu doyurmaya... Kalbinin   gercek vuslati bulmasina vesile olsun...

"Ahh özlemim O'na ki; O beni görür ama ben O'nu göremem" arzusu ile O'na yaklastiran Mübarek Ramazan ayiniz   hayirlara vesile olsun...

Dostluklarin sevgi ile beslendigi bu Mübarek Ramazan ayinda gönlünün sevgi ile dolup tasmasini dilerim...

Mübarek Ramazan Ayi Kalbini O'nun yoluna koymayi Ellerini daim O'nun dergahina acmaya vesile olsun..

Mübarek Ramazan Ayi Kalbine önce bulut olsun yagmak icin... Sonra yagmur olsun ilahi sevgiyi yesertmek icin...

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (72089) ~ 21 Ağustos 2009 19:23
Kapalı Hesap (72089)
21-08-2009, 19:24   |  #2  
OP Kapalı Hesap
351 mesaj

Birde elinde güzel ramazan mesajları olan arkadaşlar bu http://qrcode.kaywa.com/ siteden QR-Codeye dönüştürüp burda yayınlayabilirler

O_uzHaN
21-08-2009, 20:35   |  #3  
O_uzHaN avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,061 mesaj

QR-Code nedir?  :/

Kapalı Hesap (72089)
21-08-2009, 23:22   |  #4  
OP Kapalı Hesap
351 mesaj

Elektronik cihazlara bilgi verme. Örneğin marketlerdeki barkod okuyuculara ürünlerin üzerindeki kodu göstererek ürün hakkında bilgisayara bilgi verir. buda onun benzeri bir kod sistemi

bybarut
22-08-2009, 16:56   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
938 mesaj

Gün batar usul usul...Kararir Gece... Yeniden dogar hersey...." Her sey bitti" dedigin bir anda Mübarek Ramazan ayinin   Gönlünde Huzur kokulu bir Gül kök salmasina vesile olmasi temennilerimle...

bybarut
22-08-2009, 18:26   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
938 mesaj

N79'da bu özellik yok sanırım yada ben bulamadım