ARKDAŞLAR İŞTE DEVAMI
DEVAMI İÇİN İSTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM
EN İLGİNÇ YER BURASI 2
GÜZEL DİYOSUNUZDA BAŞKA KİMSELER BEĞENMEDİ GALİBA ):
Hamza niye böyle bir çaba içerisindesin.Biz zaten senin yazdıklarını okuyoruz.Yeri geidiginde takdır de edıyoruz, yeri geliyor senı veya başka arkadaşları eleştiriyoruz.Bence " GÜZEL DİYOSUNUZDA BAŞKA KİMSELER BEĞENMEDİ GALİBA ):" bu şekilde konusmak sana eksi puan kazandırır.
borga doğru söylüyor hamza sana kimse kötüdür demedi devamını ısrarla bekleriz yalnız benim merak ettiğim resim şu dilenci ayağını öyle nasıl açıyor balerinmi jimnastkçimi yoksa karateci filanmı??yosa ayağını içeri doğrumu almış müfettiş gadget çizgi filimindeki gibi
Resimler güzel, devaminida bekleriz...
Ancak Borga ve Erkanc a katiliyorum.
Hadi alkislasaniza beni diyen bir sarkici gibisin.
bisikletli olan ve dev dalgaya bayıldım...
tam sürat devam
tamam arkdaşlar ayrıca dediğiniz gibi sıkıntı yok
:D bakkaldan para üstünü kağıt olarak aldığımda her 10 kağıt paradan 4 tanesinde bu tür ilginç yazılar olurdu.babamın verdiği harçlıkta bile :D :D :D
Borga-xHamza niye böyle bir çaba içerisindesin.Biz zaten senin yazdıklarını okuyoruz.Yeri geidiginde takdır de edıyoruz, yeri geliyor senı veya başka arkadaşları eleştiriyoruz.Bence " GÜZEL DİYOSUNUZDA BAŞKA KİMSELER BEĞENMEDİ GALİBA ):" bu şekilde konusmak sana eksi puan kazandırır.borga haklı ayrıca
ben olsaydım konuyu buraya açardım:buraya açmasan bile aynı konuyu daha önce sen zaten açmışsın dostum:
burdan devam ederdim..
BOOMFUNKMCS:D bakkaldan para üstünü kağıt olarak aldığımda her 10 kağıt paradan 4 tanesinde bu tür ilginç yazılar olurdu.babamın verdiği harçlıkta bile :D :D :