:) Sakarya zaten çok uzak değil 1 buçuk 2 saatte burda olursun ben sana fiyatları araştırırım söylerim ona göre gelirsin.
En İyi 3D Monitör Hangisidir?
Teknosa'ya da gelcekmiş ama burdakine gelmezse veya fiyat LG satış noktasına göre pahalı olursa gelirim fark yapmaz böyle bir monitör için heryere giderim :)Laf süperdi, Lg monitöre ne kadar değer verdiğini görse eminim sana bir tane hediye eder, İstanbul'a gelmekte fena bir alternatif değil aslında, boğazı seyredip monitörünü alır gidersin :)
Ürün çıktığı zaman iyice araştırim haber verim boşuna gelmiş olmayın :)
Bence yine bir süprizle karşılaşacağız, LG'nin showroomunda 3D TV çeşitlerinie, 3D tvlerde yayınladıkları film ve oyun görüntülerini gördüğümde görüntü kalitesi ve parlaklığına hayran kalmıştım ve neden en iyi 3d tv seçildiğini anladım, ama bu kadarını beklemediğim için biraz şaşırdım, bu nedenle monitörün de bizi şaşırtacak özelliklerle dolu olduğuna eminim.
D2342p monitörünü bloglarda okuyarak özelliklerini öğrendik. Blogcuların yazdıklarını biliyoruz yani. Bakalım satışa sunulduklarında göreceğiz artık..
Büyük ses getirecek bu ürün, lg 3D led, full hd,smart ve sinema tv çeşitlerinde en iyi 3D tv ünvanı kazandığı gibi bu üründede en iyi monitör ödülü alacağına bahse girerim.
Bunun aksini söyleyecek biri var mı merak ediyorum doğrusu :)
Lg cinema 3d tv'sini kullanan biri olarak ben de monitörün aynı 3d tv' de olduğu gibi en iyi 3d monitör olacağına inananlardanım..
LG sanki bir yerden tüyo almış gibi, dişli rakiplerine rağmen bu kadar önde olmayı nasıl başarıyor gerçekten çok merak ediyorum, 3D tv piyasasını alt üst ettiği gibi monitör piyasasınıda alt üst etmeye geliyor.
Bu kez en iyi değil en en iyi ünvanı alıyormuş monitör :)
Ben de çok merak ediyorum.. Ciddi anlamda kaliteli ve sağlam ürünler üretiyor.
Arkadaşlar sizlerde LG'yi arayıp nezmn çıkcağını felan sorsanız formaliteden bide istekli olduğunuzu felan belirtseniz acaba daha erkene alırlarmı ya belki okadar bilgisayar kullanıcısı artık beklemesin diye erken satışa sokarlar :D
Egemen hiç sanmıyorum, faydası olacağını bilsem hemen ararım :) birde monitör Türkiye'ye geldimi o bile belli değil.