Arkadaşlar Adsl amayı dusunuyorum ama hang markayı alacagımı bilmiyorum . Sizce eniyi ve en sorunsuz Adsl Modem markası hangisi.Zoom Çok ısınıyor diyorlar,Air-Ties nasıl ,
Zyxel nasıl .yani Siz bana hangi markayı önerirdiniz?
EN İYİ ADSLModem HANGİSİ
Baslıgı "EN İYİ ADSL MODEM HANGISI" diye yazsaydın daha iyi olurdu neyse,ben airties rt-101 kullanıyorum ıcınde kota programıda war.2.5 aydır hıc bır sorunla karsılasmadım bır kota azıttı o da agustos ayının 27sınde kota bırden sıfırlandı,bırde bu agustos ayında sıfırlandı bende bekledım eylul 1'i(bugun olur kendısı)bır baktım kotaya agustos 200mb eylul 0 dan baslamıs tt bana kıyak mı yaptı? Keske ındırseydım dedım ama nolur nolmaz dıe ındırmedım.Sana tavsıyem;Airties, saygılar...
ben airties rt-102 kullanıyorum.tavsiye ederim.fiyat performans açısından tercih edilebilecek bi ürün.
arkadaşlar bende datron 1320 vardı. 1 senedir kullanıyordum. gece gündüz download yapıyorum ve sonunda modem öldü. daha doğrusu kırdım :) ben US robotics 9107, geet q51, zyksel prestige 660 ru, airties RT110 arasında kaldım. hangisinde ısınma problemi veya 24 saat açık kaldığında kitlenme, hattan düşme problemi yaşanmaz.
ventarben airties rt-102 kullanıyorum.tavsiye ederim.fiyat performans açısından tercih edilebilecek bi ürün.kesinlikle katılıyorum. bende rt-101 var ama airties'in bütün modelleri çok güzel. pişman olmayacağın bir modem bu.
Aztech kullanıyordum,dizüstü için airties RT205 aldım ama pişman oldum.Kurulumu basit ancak,şifre,ad_soyad gireceğimiz adımı atlıyor,bu yüzden de nete bağlanmıyor.Pc ile modem arasında bağlantı kuruluyor (aztech'e göre çok çok yavaş),ancak nete girmiyor.İade etmeyi düşünüyorum.