en iyi anti virüs prog.??????

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
jazyy
31-08-2005, 01:13   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
207 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2005

mcafee yi tavsiye ederim.şunuda belirtim ..farklı programlar pc yi temiz buldu .mcafee ile tarattık 25 -30 virüs buldu ..yaşadık yani tecrübe oldu.tavsiyem,mcafee ve güncellemesi.Kahkaha

teyology
02-09-2005, 16:06   |  #27  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
131 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2005

sevgili arkadaslar
konu cok eski olduundan kapanması yerinde olur belki kapanır diyerek ve daha önceden bu konuyu okumus olan arkadaslara bir daha okutmamak için yazmadım bugüne kadar. fakat hemen her hafta yeni cevap geliyor ve baslık her zaman üstte kalıyor. e madem öyle ben de kendi fikrimi yazayım dedim.

mercan arakdasımız antivirüs+antispyware çözümlerini bütünleşik olarak verdiginden panda'yı önermiş fakat önemli olan güvenilir olması. yoksa piyasada bu ikisine ilave olarak firewall secenegi de olan programlar var. kaldı ki bu programlar tek motor üzerinden bu programları ayrı ayrı calıstırıyor. dolasyısıyla tek program calıtıgı ve bilgisayara daha az yük bindigi iddia edilemez.

buna örnek olarak norton'un sadece antivirüs programını calıstırırken bile bilgisayarı aşırı derecede kasarken başka bir antivirüse ilave olarak firewall dahası spyware programlarının ayrı ayrı calıstırıldıgı ve bilgisayara daha az yğk bindirildigi program konfigürasyonları yapılabilir. fakat bence herseyden önce güvenlik.

dergilerden takipettigim kadarıyla, yapılan testlerde kaspersky tanıma yüzdesi olarak hep birinci cıkıyor. genel ortalamalarda da (bilgisayar bindirdigi yükü de hesaplayarak) yine kaspersky birinci sırada yer alıyor.

diğer yandan ücretsiz alternatif olarak avast home önerilebilir. öyle ki bir çok ücretli antivirüsü dahi geride bırakabiliyor.

hiç şüphesiz kullanıcılar karar asamasında kendi güvenlik risklerini ve ihtiyaclarını, donanım bileşenlerini ve bütcelerini göz önünde bulundurarak karar vereceklerdir. diğer yandan bugüne kadar kullandıkları tek antivirüs programının en iyi antivirüs programı olddugunu iddia edecek kullanıcılar da asla eksik olmayacaktır. dolayısıyla bu iki grup kullanıcı ebebiyle de bu konuda tam bir uzlaşmaya asla varılamayacaktır.

saygılarımla

cyclops
03-09-2005, 02:12   |  #28  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
174 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2005

ıyyyyyyy artık konu kapansın ne olur yani diyo ya kal mı geldi evet yani hakkaten kal geldi yeter artık bişi yazmayın   eminim her virüs programı hakkında görüşler sölendi ama yani yeter artık.her seferinde acaba söle yeni bi vüris programı vaarmı die bakıyom yoq eski ve zaten tavsiye edilmiş olan virüs programları tekrar tekrar tavsiye edilip duruluyor birde kim hangi virüsü kullanıyosa onun yazdıgı yorumda yapılan testlerde o arkadaşın kullandıgı program birinci geli yo ne hikmetse recep hocamın yazdıgı testte mcafe birinci gelirken teyology de kaspersky birinci oluyo başkasındada başkası birinci oluyo e ama yeter kapansın şu kanu artık.çünkü kendini tekrar etmekten başka yaptıgı bişey yok.

pcman
13-09-2005, 20:03   |  #29  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2005

McAfee İnternet Security 2005 tek kelime ile muhteşem.

Banned
13-09-2005, 20:47   |  #30  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
153 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2004

doğrudur 32 mb ramle bile maksium koruma sağlayan tek yazılım.eğer sistem çok güçlü ise tek rakibi panda.