ben bazı antivirüsleri denedim ama bazı antivirüsler iyi değildi bana bir öneride bulunabilirmisiniz
en iyi antivirüs programı
Ben şu anda Microsoft Security Essentialls kullanıyorum ve memnunum.İstersen belirli aralıklarla antivirüs programlarını dene içinden sana uygun olanı seç.(Bazıları antivirüsün uyarı vermesini bazıları da uyarı vermeden kendi halletmesini ister.)
Ben de uzun zamandır MSE'ı kullanıyorum ve özellikle virüsleri bulma ve silme konusunda çok başarılı.
remin işlemcin kuvvetliyse karperskyden şaşma derim bende laptop var 3 yıldır bir defa çökmedi karpersky saolsun son kararı verecek olanda sensin...Saygılar (ebeveyn denetimi sayesinde kim nereye girmiş kim ne yabmış örenebilme avantajın var logta tutabiliyor pcde olup bitenleri başkaları kullanırsa) program canavarda işlemci yetersiz rem yetersiz oluyor bazılarının suç karpersky programınınn biliyon bizim milleti topu programa atacaklarına gidip adam gibi rem işlemci alsalar ama olmazki o zaman neyi eleştirecekler
Ben uğraşmayım kendi işini kendi halletsin bana bulaşmasın diyorsan Panda Cloud Antivirüsü tavsiye ederim, ama profesyonel, ayarları geniş, kısacası çok detay istiyorsan Kaspersky ;)
Avira + Panda Cloud + Malwarebytes Anti-Malware Bu üçünü kur.
Avira + Panda Cloud korunmak için Malwarebytes Anti-Malware taratmak için kullan
İndirmek için ise Güvenlik Sayfası
Norton virüs gibi anti-virüs... En iyisi Kaspersky tartışılmaz.Tartışılmaz diye bir şey yok! Hepsi tartışılır. İkinizin de bu emin cevaplarınıza katılmıyorum.
http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/
Bu adreste bit defender 1. gözüküyor ama o site Bit Defender'ın zaten. Özelliklerindende anlaşılıyor:
Kaspersky #1