Arkadaşlar Tavsiye Edebileceğiniz Bir Virüs Programı Varmı?? Benim Virüs Programının Süresi Dolduda Yardım Pls . . .
En İyi AntiVirüs Programları. .
- 1
- 2
Avira Antivir i önerebilirim uzun bi süre kullanmış biri olarak pc yi en az yavaşlatan virüs programlarından biridir şu sıralar türkce dil desteğide cıktı diye duydum :) kullanımda kolaylık sağlar (benim gibi ingilizce özürlüler için :)
Yorumlarınız için teşekkürler . . .
Avira yı kurdum bilgisayara bir kaç da araştırma yaptım galiba bu program diğerlerine göre daha düşük seviyede tarama yapıyor. O yüzden pc yi kasmıyor. Bende kaspersky lab 2011 vardı anında virüslü dosyayı siliyordu ama pekde memnun kaldığım söylenemezz . . .
en güzeli AVG son zamanların en gözde ve kaliteli proğramı
birdefender veya norton : ikiside sistemi kasmaz ve gayet iyidirler ayrıca ekis yönü şu bir veriyi virüslü diye silerseler onu geri getirmekde sıkıntı.
hangi dershaneye gıdıyosun yoksa unıversıtede mı ögrenıyosun ? gördugun konuları teker teker kodlara bakmanı ısterım ne yapmıs ne ıse yarıyo dıye kagıda yazarım yada hocan ders vıdyoya cekıyosa hergun seyrederdım onun yazdıklarını bende gıder evde yazardım eger bır yazılımcı olmak ıstıyosan bu meslekten para kazanmak ıstıyosan hergun tekrar etmen sart konu olarak ne goruyosunuz ?
2012 nin en iyi ANdroid antivirüslerinin hepsi bu yazıda incelenmiş;
http://www.boika.net/android-icin-en-iyi-antivirus-programlari/
Önereceğim antivirüs programları ayriyeten bu programlar ücretsiz:
AVG
COMODO antivirüs
Panda Cloud Antivirüs
AVİRA
AVAST çok iyi bir virüs programı dostum :) :)
Avast bilgisayarı kasıyor avastın tek kusuru bu.
Avast bilgisayarı kasıyor avastın tek kusuru bu.Avast'ı kullandım kasmıyor virüslü dosyaya müdahaleside güzel ama gel görki bazen sistem dosyalarını virüs görüyor güvenli modda silin diyor ee silincede pc çöküyor :D
Sıradan kullanıcı avast'ın dediklerine kanıp bilgisayarı çökertebilir uzman olmak lazım 2 yıl önce kullanıyordum avast'ı birde virüs bulaşınca siren çıkararak avaz avaz bağırması yokmu :))Son Düzenleme: Kapalı Hesap (227643) ~ 30 Ocak 2012 17:51
- 1
- 2