chip ın ne kadar kalıtelı olduğu şüphesız bu yuzden en ıyı antı virüs proğramı hangısıdır az cok bılgısı becerısı olan arkadaslarım vardı demı
sızce hangısını kurmam lazım
en iyi antivirüs prosu
Bu soru bu forumda o kadar cok tartışıldıki.. Laptop kullanıyorsan eger sıstemın guçlu ıse Kaspersky Int.Sec, güçsüz bir makina ise ESET smart Security kurmanı öneririm.
eğer bilgisayarın gucu iyi ise kaspersky eğer güçsüz se eset nod30 avira ativir xp veya avg ben avira antivir xp yi kulaniorum da bi sorun cıkmaış virüsü iyi yakalior bence en iyiler kaspersky + nod32 + antivirxp bence
bır saattır arastıyorum nerdeyse daha oncede kaspersky kullanıyordum ama bıde kaspersky antı-virüs bıde kaspersky ınternet securty var hangısı ama ben antı vırüs de takıldım onu ındırecem sız hangısını onerırsınız bu versıyon olayından pek anlamıyorum kıı
Int.sec. komple bir pakettir içinde herturlu koruma mavcuttur. Antivirus olan versıyonu sadece vıruslere etkı eder. trojan veya malware'lere karşılık veremez.
Benım onerim Int.Sec.
tesekkur ederım arkadaslar ılgınızden dolayı...bıde calışan key bulabılsem ne guzel oalcak aramadığım ye rkalmadı ama 7.0 ıcın butun keyler kara lıstede.
Bu forumda key gibi illegal şeylerin paylaşımı yasak. Buna dikkat edersen iyi olur. Şu adresi bir dene 3 aylık yasal key verıyor..
:) tesekur ederım borga x cok nazıksin...
Borga-xBu forumda key gibi illegal şeylerin paylaşımı yasak. Buna dikkat edersen iyi olur. Şu adresi bir dene 3 aylık yasal key verıyor..3 ay sonra yine isteyince bidaha veriyor mu ?