arkadaşlar bilgisayarım için en iyi antivirüsü arıyorum. win7 ultimate x86, 2 gb ram, 2.3 ghz işlemci. en iyi ücretsiz antivirüsü arıyorum.
en iyi antivirüsü arıyorum yardım
En iyi antivürüs yazılımı diye bir şey varmı sölemek zor. :) Ücretsiz yazılımlar yetersiz kalır genelde. nod32 satın almanı tavsiye ederim.
avira antivir i tavsiye edebilirim.
Microsoft Security Essentials veya Panda Clouda veya AVG Free
Comodo İnternet Security , Avira Free, Avast 6 Free , Panda Cloud , Rising, Microsoft Security Essentials , ClamWin , İmmunet Free , AVG Free , Bit Defender Free, ...
Free Antivirüs yazılımalrı bunlar En iyisi diye birşey yok kişisel tercihin. Bu Milliyet mi Hürriyet mi Sabah mı , Cumhuriyet gazetesinimi alayıma benzer. hepside kendi alanına göre başarılıdır. Google a verdiğim isimlerden birini yazarak resmi sitesinden indirebilirsin.
Nortonu nasıl ücretsiz kullanacağını bilmiyorsan bu senin acemiliğindir. Öğrende gel.Benim öğrenmeme gerek yok arkadaşım...Bende Eset ve Agnitum Outpost Firewall kurulu ve de 2 side orjinal lisanslıdır...Bu beni acemimi yapıyor...Sen yazdığın cümlenin ne olduğuna bak sonra bana cevap yaz...Sen nis kullanıyorsun diye kendi prof. Diğer antileri kullananları acemi olarak görüyorsan kusura bakma ama kabak gibi aceminin önde gidenisin...Son Düzenleme: damlakatre ~ 14 Mart 2011 04:14
Aslına bakarsan bana göre antivirüs almaktansa ücretsiz free antivir kullanabilirsin.. Avast yada Avira bunun için ideal..Fakat onların eksik yanları var... Trojanlar... bu tür programlar virüslerden daha tehlikelidir virüs bilgisayarınızı yavaşlatabilir ama trojan bilgisayarınızdaki tüm işlemlerinizi engelleyebilir lisanslı olarak malwarebytes'i lisanssız olarak avastı veya avirayı öneririm...