arkadaşlar en güzel araba oyunu hangisi oynadığım araba oyunları nfs proostreed bide mostwanted benim istedğim araba yarışı dağda mahallelerde hani herde yarışsın istiyorum böyle bir oyun varmı unutmadanda direksiyonda görünsün....
en iyi araba oyunu
- 1
- 2
Flatout öneririm biraz eglence istersen dene derim son cıkanları harika serinin
şimdi burnout paradise oynuyorum hoşuma gitti kaza felan yapınca çok güzel parçalanıyo arabalar :D undergraund un yeni serisi gelse daha süper olacak hızlı ve öfkeli 4 filmide vizyona girecekmiş bekli film den sonra gelebilir :D
Sana Race Driver:GRID i öneririm hem istanbul park ta var hasar modellemeleri mükemmel.
kaos7Sana Race Driver:GRID i öneririm hem istanbul park ta var hasar modellemeleri mükemmel.grid bırak güzel olmayı benim bilgisayara yüklenmiyo bile ekran kartının çooook iyi olması lazım
Colin McRae Ralli serisi. Son derece gerçekçi, gerçekten araba kullandığınız hissini ve o ralli gerilimini veren mükemmel bir oyun. Onu oynayınca, NFS serisinin ne kadar dandik olduğunu anlıyorsunuz. Gerçi birçok oyun oynayınca, EA firmasının oyunlarının ne kadar dandik olduğunu anlıyorsunuz o da ayrı konu...
tek tavsiyem GRİD...makinen sağlamsa süper oyun özellikle direksiyon seti ile...
oyun çok gerçekçi.biraz zor nfs oyuncuları için....
Mustafa Cangrid bırak güzel olmayı benim bilgisayara yüklenmiyo bile ekran kartının çooook iyi olması lazıbende 3.4d cpu-2 gb ram-hd3650 var medium ayarlarda canavar gibi oynadım oyunu.medium ayarlarda grafikler çok güzeldi...
FlatOut serisini bitirmiştim. Pek yarış gibi değil aslında. Yarıştan çok birbirini patlatmak gibi ya da türlü yarışmalara katılmak gibi bir oyun. Ancak çok eğlenceli. Yarış oyunu istiyorsan bunu önermem ve NFS derim. Ancak biraz eğlenmek istiyorsan FlatOut var hatta son oyunu Ultimate Garnage var. Çok iyi.
undercover güzeldir oynayabilirsin
jackkaneFlatout öneririm biraz eglence istersen dene derim son cıkanları harikakatılıyorum flatout 2 tavsiye ediyorum
sistemin iyi ise undercover muthıs oluyor..
eglence arıyorsan flatout hem zor hem eglenceli
GRID derim
Sistem Gereksinimleri (Minimum):
Windows XP/Vista.
Pentium 4 @ 3.0GHz ve ya Athlon 64 3000+ ya da üstü 1GB RAM.
Ekran kartı: GeForce 6800 / Radeon X1300 ya da üstü
DirectX destekli Ses Kartı
HDD:12.5 GB Boş alan
Sistem Gereksinimleri (Önerilen):
Windows XP/Vista.
Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz ya da Athlon X2 3800+ veya üstü
2GB RAM.
Ekran Kartı: GeForce 8800 ya da Radeon X1950 ve üstü
Ses Kartı: Creative Sound Blaster X-Fi Ses kartı.
HDD: 12.5 GB boş alan
kesinlikle... Özellikle dirt'ten
eltahirColin McRae Ralli serisi. Son derece gerçekçi, gerçekten araba kullandığınız hissini ve o ralli gerilimini veren mükemmel bir oyun. Onu oynayınca, NFS serisinin ne kadar dandik olduğunu anlıyorsunuz. Gerçi birçok oyun oynayınca, EA firmasının oyunlarının ne kadar dandik olduğunu anlıyorsunuz o da ayrı konu...
Flat out 2 ve Grid.Bu oyunları 2 gün önce alıp kurdum.İkisi de çok güzel.Özellikle flat out tam bir eğlencelik.Bir de bazı arkadaşlar Race driver Grid için sistem gereksinimlerini çok abartmışlar.Kesinlikle sistemi kasma,oyunda takılma gibi problemler yok.P4,2gb ram ve 8600 gt ekran kartımla orta oyarlarda rahatlıkla oynuyorum...
araba yarışı oyunları çok güzel.. araba oyunları
- 1
- 2