en iyi arkadaslık siteleri XD

sniper01
21-08-2011, 06:07   |  #26  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1 mesaj

herkese selamlar size verebileceğim en iyi site gold üyelik istemeden sevgilim olsun dediğiniz site http://www.sevgilimibul.com?gir=132458 linki verdim herkes bu siteye millet mesajlaşma,kalp gönderme hepsi ücretsiz kesinlikle güvendiğim site kayıt olun dua ediceksiniz bana ;)

sniper01 bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Kapalı Hesap (200174)
21-08-2011, 19:13   |  #27  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Alıntı: nonpasaran  
günaydın hackerciim türkiyede internet niye hızla yayılıyor zannediyorsun?Kahkaha
adamların başka işi yokki elin 9 yaşındaki almanı office programı yazar bizim 50 yaşındaki dedemiz çette kız kovalıyor...çok yanlış bence```` bu cihazıdada kız arkadaş arayan ey türk insanı utanman arlanman yokmu. bre gafil...Sinsi

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (40610) ~ 21 Ağustos 2011 19:22
turquaz_01
08-09-2011, 10:16   |  #28  
Taze Üye
2 mesaj

http://www.sevgilimibul.com?gir=134308      bu olabilir güzel site gold üyelik olayı yok para yok mesaj sıkıntısı yok rahatça üye olabilirsiniz

turquaz_01 bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
devgezegen
08-09-2011, 10:42   |  #29  
Üye
66 mesaj

Ergenliğe ilk girdiğim zamanlar aklıma geldi bak şimdi.O zamanlar Netlog,Yonja ve facebook vardı.Sadece chat yapıyoduk ne yaptıysam bir türlü yüz yüze görüşmeyi kabul ettiremezdik.Aynı yollardan geçmiş birisi olarak sana şunu söyliyebilirim ki internetten kız arkadaş tavlama olayı yalandır. :D tabi başka sitelerde mevcut

devgezegen bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
derkavi
16-02-2012, 18:03   |  #30  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 2
3 mesaj

benim bildiğim tüm arkadaşlık siteleri ücret istiyor, bunun dışın ücretsiz gerçekten başarı http://www.arkadasariyorum.gen.tr/ sitesi var gold üyelik normal üyelik falan istemiyor %80 tüm profil yayınlayanlarında telefon numaraları gözüküyor tabi her profil güvenli değil ama bunların içinde iyi kalpli insanlarda mevcut .

derkavi bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
eXe
06-03-2012, 20:50   |  #31  
Taze Üye
4 mesaj

yine bedava arkadaşlık siteleri arasında yeni kurulan bir site daha buldum arkadaşlar, sizlerle onuda paylaşmak isterim.

Çok eğlenceli sosyal paylaşımlara izin veren bir site, paralı üyelik olmadığı için kesinlikle tavsiye ediyorum denemenizi.

www.uyuzZ.com

ve 

www.elitalem.com 
bu iki siteyide tek geçiyorum arkadaşlar, diğer siteler gibi yalan üyeliklerle sizi gold üye yapma peşinde olmayan tamamen ücretsiz harika ortamları var.

eXe bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
derkavi
24-03-2012, 16:46   |  #32  
Taze Üye
3 mesaj

Merhabalar bayanı ayrı erkeği ayrı site buldum hemde ücretsiz reklam olmasın diye ismini vermiyorum googleye arkadaş profilleri yazmanız yeterli.

derkavi bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
glcnyc
19-06-2012, 21:07   |  #33  
Taze Üye
1 mesaj

Benim bu konuda acizane tavsiyelerim..şunlar olabilir..
Bölgelere özel arkadaşlık siteleri var mesela bunlardan en çok tıklananı ..www.istanbul.net
Yok ben artık evlenmek istiyorum diyenlere isteye :) tabiki www.gonuldensevenler.com

glcnyc bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
SahinPasa
21-06-2012, 23:04   |  #34  
Taze Üye
6 mesaj

TT.net bu sayede para kazanıyor :D

SahinPasa bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
wp34
09-09-2012, 22:32   |  #35  
wp34 avatarı
Taze Üye
12 mesaj

www.ibrahimfirat.net/p/sohbet_03.html

wp34 bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
sunjar
24-10-2013, 00:56   |  #36  
Taze Üye
2 mesaj

Türkiyede ciddi ve güvenilir anlamda arkadaşlık veya evlilik siteleri 2 veya 3 siteyi geçmez. bunlardan bence en iyisi ve tamamen ücretsiz olanı www.gonulname.com bu site gayet ciddi üyeleri var ve sitede online birebir sohbet, kameralı chat i çok iyi denemenizi tavsiye ederim arkadaşlar

sunjar bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
innocent26
25-10-2013, 23:18   |  #37  
Taze Üye
2 mesaj

Arkadaşlar çoğu verdiğiniz link artık çalışmıyor. Sitelerin çoğu kapanmış.  Ayrıyeten çoğunuz konuya yanlış yaklaşıyor . Kız düşürmek gibi bir kavram yaratmışsınız ki çok itici geliyor. Sadece ne haber tatlım  tanışalım gibi cümlelerle karşınızdaki bayana yaklaşmaya çalışmakla pek başarılı olacağınızı sanmıyorum.Öncelikle Bu arkadaşlık sitelerindeki profillerinize oldukça dikkat etmelisiniz fotoğraflarınızda smart bir görüntü çizmelisiniz .Arkadaşlık sitesindeki Forumdaki yada blogdaki konulara  akılcı katkılar koymalısınız ki akıllı ve zeki bir adam olduğunuz anlaşılsın . Boş adam görüntüsü çizmemeniz gerekir. Kısa süreli ilişki bile arıyor olsanız profilinizde asla bu şıkkı işaretlemeyin. Tüm profil bilgilerini doldurun  kızlar ayrıntıcıdır herşeyi irdelerler . Son Olarak eş, sevgili yada flört arayanlara tavsiye edebileceğim site flort.com dur. ilişkiler konusundaki yazılarıda oldukça başarılı  şu yazıyı okumanızıda tavsiye ederim .
http://flort.com/tr/news/hayalin ... r-yapmalisiniz.html

innocent26 bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
jeveux
28-10-2013, 18:06   |  #38  
Taze Üye
2 mesaj

Arkadaş Bulmak İçin güzel bir site Www.Sesliremix.com bu adrese ugramalısınız. eğlenceli ve güzel bir ortam online olarak sesli ve kameralı sohbete imkan veriyor.

jeveux bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
gencboy
04-12-2013, 14:14   |  #39  
Taze Üye
1 mesaj

Merhaba geçenlerde nette sörf yaparken buldum burda işine yarar bir çok sayfa var ben pempe panjura üye oldum 1 hafta gold üyelik geldi 1 hafta içinde 2 kızla tanıştım 1 riyle buluştum  sende göz atabilirsin seçenek çok

http://eniyiarkadasliksitesi.blogspot.com

gencboy bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
cemdavran61
02-06-2014, 12:18   |  #40  
Taze Üye
1 mesaj

http://canli-kizlar.derya.com/?ref=dry-73888 tamamen ücretsiz ve güzel kızların bulunduğu bi site

cemdavran61 bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
ilkok
05-08-2015, 04:04   |  #41  
Taze Üye
2 mesaj

Merhaba, tüm mesajları okudum. bende size www.ilkok.com adresinizi öneririm. Facebook ve Twitter a alternatif olarak yapılmış Türk sitesi. Gold üyelikte gerektirmiyor. Ve herşey ücretsiz. s

ilkok bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
SenatorTL
26-08-2015, 18:34   |  #42  
SenatorTL avatarı
Taze Üye
4 mesaj

Pembe Panjur - Arkadaşlık Sitesi

SenatorTL bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
ahmetbr
01-02-2016, 03:21   |  #43  
Taze Üye
2 mesaj

https://www.penpaland.com tavsiye ediyorum , buradan kendinize arkadas edinebilirsiniz.
Android uygulama:http://app.appsgeyser.com/Penpaland
Tavsiye etmemdeki etkenlerden biride turk yapimi olmasidir.

ahmetbr bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
tehcnosisi
10-03-2016, 05:17   |  #44  
Taze Üye
1 mesaj

Son zamanların en güncel HD kalitesinde kameralı sohbet imkanı sunuyor.özene ve güven konularına dikkat edilmiş bir site.sesli ve görüntülü sohbete açık bir site..tavsiye ederim..saygılar..

tehcnosisi bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
teknolojiaşığı
12-03-2016, 19:55   |  #45  
teknolojiaşığı avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 67
106 mesaj

arkadaşlar...bedava kameralı görüşme imkanı veren güncel arkadaşlık sitelerinin adreslerini paylaşınız...Cool