Evet forumun beleşçisiyim hangisi
EN İYİ BEDAVA FIREWALL
Zonealarm ve windows`un güvenlik duvarı..:))
Zonealarm için buradan
Burda panda antivirüs + firewall 2007 var.Benim bildiğim panda bedava değil
Evet oradaki panda ücretli..
ben comodo derim,son testlerde üst sıralarda yer aldı.
---
Comodo Firewall 2.3.6.81 çıkmış:
Comodo hakkında Doctus test sonuçları:
PC Magazine Editor's Choice (Yorum):
---
[comodonun kullandıgı teknoloji gercektende cok yuksek yakında ataklara verdigi uyarıları inceleyen bir test daha yapıcam]alıntı.toplam puan:90
[bu arada acaba comodo ya mı geçsem. bakma imkanınız varsa bir de comodo kaç mb ram tüketiyor normal kullanımda?]
[Comodoya gecmen konusunda ise dedigim gibi acıklamada sadece bu testin sonuclarına bakmayın ama aptden geçen tek firewall olması gercektende bazı seyleri asmıs olması anlamına geliyor.Comodo Ram kullanımı: 4.702]alıntı.
viking20ben comodo derim,son testlerde üst sıralarda yer aldı.yine döktürmüşsün :)
---
Comodo Firewall 2.3.6.81 çıkmış:
Comodo hakkında Doctus test sonuçları:
PC Magazine Editor's Choice (Yorum):
---
[comodonun kullandıgı teknoloji gercektende cok yuksek yakında ataklara verdigi uyarıları inceleyen bir test daha yapıcam]alıntı.toplam puan:90
[bu arada acaba comodo ya mı geçsem. bakma imkanınız varsa bir de comodo kaç mb ram tüketiyor normal kullanımda?]
[Comodoya gecmen konusunda ise dedigim gibi acıklamada sadece bu testin sonuclarına bakmayın ama aptden geçen tek firewall olması gercektende bazı seyleri asmıs olması anlamına geliyor.Comodo Ram kullanımı: 4.702]alıntı.
Keşke herkesin mesajı viking20`nin mesajları kadar dolu olsa,bu şekilde yapmayanlar viking20`den ders alsa..
Tamam övünmeyin hepinize teşekkür sonuç comado.Sygate nasıldır ?
Fox MulderTamam övünmeyin hepinize teşekkür sonuç comado.Sygate nasıldır ?Bu benim mesajım niye gözükmüyor ? Konuya gelince gözüküyor konu başlığının yanında yok.
Sygate Personal Firewall ı tek geçerim ...
bende sygate abi bu boru mu????
.................;)
bana sorarsanız tek kelimeyle nod32 her işe yerıyo firewall+anti spam en iyisi ramide az kullanıo
zonealarm şu an piyasadaki en iyi firewall bence,chip'in son sayılarından birinde dvd'de nasıl kurulacağı da video olarak verilmişti.