önerisi olan ?
en iyi disk birleştirme yazılımı ?
http://download.cnet.com/Auslogi ... 094_4-10567503.html çoğu aynıdır yptıkları iş dosyaları derlemek ama bazı prolar bu işi o kadar uzun sürdürüyorki insan bayılıyor.
Windows'un Kendi Disk Birleştirme Yazılımını Tavsiye Ederim
İyidir belki ama onu yapmaya ömür yetmez kaç saat boyunca yapar bilinmez...
İyidir belki ama onu yapmaya ömür yetmez kaç saat boyunca yapar bilinmez...
Windows'un disk birleştiricisi düşük öncelikli veri giriş/çıkışına ait(bakım yaparken darboğaz yapmamak için) bu yüzden 3. parti yazılımlardan daha yavaş bitiriyor.
3. parti disk birleştiriciler normal öncelikle çalışıyor...
gereksiz..windows un araçlarında olan bir yazılımı , aynı işleme sağlayan başka bir yazılımla değişmmem..
Ben Auslogics Disk Defrag kullanıyorum... Windows Disk Birleştirici birleştircek diye bi saat bekleyemem onu
Auslogics Disk Defrag'da önceliğini kendiniz seçebilirsiniz.
Windows'un disk birleştiricisi düşük öncelikli veri giriş/çıkışına ait(bakım yaparken darboğaz yapmamak için) bu yüzden 3. parti yazılımlardan daha yavaş bitiriyor.
3. parti disk birleştiriciler normal öncelikle çalışıyor...
Dediniz ya düşük öncelikle çalışıyor diye neyse boşverin :)
:) Ühüüü bilmediğim o kadar çok şey var ki artık sizlerden öğrencem :)
Auslogics Disk Defrag ücretszi ve iyi ama baneim kişisel tercihim Raxco PerfectDisk.+1Boot Time da yapıyor, pilde çalışmıyor, boştayken çalışıyor, sistemi zilyior vs. Gelişlmiş ve güzel.
Aynen bende bunun adını düşünüyordum. Raxco PerfectDisk çok güzel bi program bende kullanıyorum, disk birleştirmenin yanında bayağı + ları var.Son Düzenleme: Trance ~ 30 Ekim 2009 13:54
chip in testine göre diskkeeper 2010 pro pc performansına faydalı olacak tek disk birleştiriciymiş
benim tavsiyem de bu programdan yana bide eger xp kullanıyorsan bi disk birleştiriciye ihtiyacaın var , win 7 kullanıyrosan kendi birleştiriciside aynı ışı görecektir .