evet arkadaşlar en iyi dosya gizleme programı hangisi bi yardım cı olurmusunuz?
En iyi Dosya gizleme programı hangisi?
hocam süpersin ya müthiş senin önerdiğin TrueCrypt ve Didyma bunlar mı?
birde dosya gizlendiği zaman bu dosya ve klasörleri ara yaptığımızda gizli klasörleride ara dediğimizde bile görünmemesini istiyorum hangisi daha uygun olur acaba
onları önermemdeki neden teknik detaylarından ziyade,
1- ücretsiz oluşları,
2- başkalarının deneyip memnun kalıp bize de tavsiye etmeleri(forumlardan).
Kendim kurup kullanmış\denemiş değilim.Senin dediğin konuya gelince,önerim(en sağlamı)nasıl olsa ücretsiz,indir kur ve arama yaptırarak dene,test et.
Edit:önerdiklerimi 90 tane saydım,tek tek denemem zaten mümkün değil.
bunun programsız yöntemi var bence en iyisi o .bat dosyasına şifreyi giriyosun kilitliyor tekrar girince açıyor şifre girmeden adres çubuğunu kopyalasanız bile bilgisayar bulamıyor ayrıca kimse gizli olduğunu anlamıyor dosyanın yerine control center denetim masası çıkıyor http://www.net-indir.com/forum/g ... emi-programsiz.html bu yöntemi bende kullandım program gibi başını belaya sokmaz dosya şifreleme programından bile daha iyi yöntem şifreli dosya olduğu anlaşılmıyor bile
steganos safe, şiddetle öneririm. ama ücretlidir.
Örnek:
Komut satırına
attrib +s +r +h D:\ yedek (enter)
Yedek klasörü artık gizli. Klasör seçeneklerinden ''Korunan işletim sistemi dosyaları gizle''yi seçmeden göremezsiniz. Winrar, Nero, Ultraiso gibi programlarla görmek mümkün tabi.
Düzeltmek için + ları - yapın.
Sevgili arkadaşlar önerdiklerinizin hepsini kullandım ama ya çok uzun şifrelemeye gerek oluyor bazıları iki kez girmen gerekiyor falan... en iyisi budur çünkü 1) harici hard disklere kurarak kullanabilirsin 2) farklı işletim sistemleri de olsa çalışır. HHD ' ye KUR, bitti. (ingilizce fakat basit)
http://www.filefront.com/17589757/WinMend---Folder-Hidden.exe/
01 Ara 2010 19:31
harici disk ve bilgisayarlar için dosya gizleme programı. harici diski göstererek kurulumu yapınız her tür işletim sisteminde çalışır. çok aradım ve denedim, bulduğum en iyisi budur. işinize yaracaktır.
WinMend - Folder Hidden
http://www.filefront.com/17589757/WinMend - Folder Hidden.exe
İngilizce kursuna zaman ayıramıyor musunuz? Tıklayın!
[url=][/url][url=][/url]
en iyi programsız klasör şifreleme ve gizleme..
Bir yeni metin belgesi acın icine asagıdaki kodları yazın. farklı kaydeti secip uzantısını .bat olarak kaydedin (örnek= uygulama.bat)
BURAYI SİLİP ŞİFRENİZİ YAZINIZ Bu yazıyı silip oraya kendi şifrenizi yazınız..
cls
@ECHO OFF
title Folder Locker
if EXIST "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" goto UNLOCK
if NOT EXIST Locker goto MDLOCKER
:CONFIRM
echo Are you sure u want to Lock the folder(Y/N)
set/p "cho=>"
if %cho%==Y goto LOCK
if %cho%==y goto LOCK
if %cho%==n goto END
if %cho%==N goto END
echo Invalid choice.
goto CONFIRM
:LOCK
ren Locker "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
attrib +h +s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
echo Folder locked
goto End
:UNLOCK
echo Enter password to Unlock folder
set/p "pass=>"
if NOT %pass%== BURAYI SİLİP ŞİFRENİZİ YAZINIZ goto FAIL
attrib -h -s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
ren "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" Locker
echo Folder Unlocked successfully
goto End
:FAIL
echo Invalid password
goto end
:MDLOCKER
md Locker
echo Locker created successfully
goto End
:End
Örnek:Sen supersin be kardesim (:
Komut satırına
attrib +s +r +h D:\ yedek (enter)Yedek klasörü artık gizli. Klasör seçeneklerinden ''Korunan işletim sistemi dosyaları gizle''yi seçmeden göremezsiniz. Winrar, Nero, Ultraiso gibi programlarla görmek mümkün tabi.
Düzeltmek için + ları - yapın.
Arkadaşlar selam...şimdi ben kısaca şöyle anlatayım isteğimi;
Ben dosya,klasör şifrelemek istiyorum birkaç program buldum şu an kullandığım ise şu PC SECURİTY..iyi güzel hoşta ancak şöyle bir sorunu var...mesela usb belleği yada hardiski birine vericem ancak içinde önemli bir dosyam var ve ben bunu şifrliyorum ..ama hardiski yada usb belek artık neyi vereceksem..verdiğim şahıs bilgisayarına taktığı zamn şifrelediğim dosya şifresiz olarak görünüyor ve gizli dediğim dosyaya ulaşıyor...
Ben çok basit olan kii ücretsiz olan odessa yazılmı kullandığımda bile bu sorunu yaşamıyordum diceksiniz onu kulan.tamamda ondada şöyle bir sorun var...diyelim orda şifrem 123456 ben bunu kendi pc mde şifreledim ..arkadaşa verdim oda bende kullandığım programı biliyor yada bilmesine gerek yok kazara ondada aynı şifreleme programı var..adam bendeki şifreli dosyayı açmak istediği zaman kendi şifresini kullandığı zaman benim dosyam açılıyor...işte böyle sorunlar var...
ben hem sağlam şifreleyen başka bilgisayara gittiği zmaan açılmayacak(pc security şifreldiği dosya o bilgisayarda ne siliniyor ne taşınıyor bu özelliği çok iyi) istediğim dosyayı gizleyebileceğim...sağlam bir program arıyorum acaba varmı bildiğiniz bir program varsa yardımcı olurmsunuz...ücretli ücretsiz farketmez ben hertürlü full sürümünü bulurum yeterki bana ad isim verin:)
saygılar...
Benim kullandığım klasör dosya şifreleme programı çok kullanışlı tavsiye ederim. Link
Android işletim sisteminde belirlediğiniz resimler, uygulamaları, dosyaları gizleyebilirsiniz. Arkadaş programsız şekilde gizlemeyi göstermiş. Beceremeyen arkadaşlar için çeşitli uygulamalar ile dosya gizleme işini yapabilirsiniz.
iki uygulama var
KeepSafe Resim Gizleme Programı
Nova Launcher
Bu uygulamarıbuadresden indirebilirsiniz
sonuçları paylaşırsanız sevinirim