ARKADAŞLAR SİZCE EN İYİ DOWNLOAD YÖNETİCİSİ HANGİSİ BÜYÜK DOSYALARI BİLE HATASIZ VE HIZLI İNDİREBİLEN VE RAPİD DEN DOSYA İNDİRİRKEN SORUN ÇIKARMAYAN DOWNLOAD YÖNETİCİSİ HANGİSİ SİZCE BİLEN BİRİ YARDIM ETSİN LÜTFEN. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
EN İYİ DOWNLOAD YÖNETİCİSİ HANGİSİ?
flash get kuandım hatasını görmeim ama yinede hatasız program olmazz güzel pro derim
Ben Flashget'i uzun süredir kullanıyorum,bir sorun yaşamadım.Firefox'un Flashgot eklentisi ile birlikte gayet iş görüyor.Bunun dışında yine Firefox'un DownThemAll diye bir eklentisi var,o da download yaparken işinizi görebilir.Çeşitli süzgeçler ekleyerek belirli dosyaları indirebilirsiniz.
bende flashget,orbit ve gigaget var.Bence flash get ve orbitin ikisi de bulunsun ikiside güzel arkadaşım .
internet dowloadn manager tavsiye ederim Bagımlılık yapıyor :)
aylardır utorrent kullanıyorum istediğim her dosyayı sorunsuz indiriyor.daha iyisi çıkmadıkça da kolay kolay vazgeçmem bu programdan.
bende free download manager kullanıyorum ;)
kesinlikle internet dowlond manager başka bi şey kullanma hız konusunda tek geçerim pişman olmassın fakat genelde demo wersionunu bulursun ilaçlısını bulmak zor biraz ya para werip alacaksın ya da demo kullanacaksın :D
firefox ile indirme yöneticileri aynı hızda indiriyor.extra prog. gerek duymuyorum.
En hızlı olan :Free download manager bence..