ARKADAŞLAR EN İYİ EKRAN KARTLARI HANGİLERİDİR SİZCE VE HANGİ MARKALAR DAHA İYİ GELİN TARTIŞALIM VE KÖTÜ ANLAMDA DEGİL İYİ ANLAMDA
ASUS
SAPPHİRE
HIS
FOXCONN
XFX
GIGABYTE
GECUBE
MSI
BENCE ASUS
ARKADAŞLAR EN İYİ EKRAN KARTLARI HANGİLERİDİR SİZCE VE HANGİ MARKALAR DAHA İYİ GELİN TARTIŞALIM VE KÖTÜ ANLAMDA DEGİL İYİ ANLAMDA
ASUS
SAPPHİRE
HIS
FOXCONN
XFX
GIGABYTE
GECUBE
MSI
BENCE ASUS
bence en iyi ekran kartları
1.nvidia
2.ati
3.asus
Dark Spirit Of The Silentbence en iyi ekran kartları
1.nvidia
2.ati
3.XxXDaRKoXxX1.nvidia
2.ati
3.sap....
ati diyeceğim bir ati kullanıcısı olarak ama bugüne kadar oynadığım oyunların çoğunluğunda nvidia sponsorluğu var,yani nvidia ekran kartı kullanıyor olsam daha yüksek performansta oynayabilirim.bu sinir buzucu işte...
EADARKADAŞLAR EN İYİ EKRAN KARTLARI HANGİLERİDİR SİZCE VE HANGİ MARKALAR DAHA İYİ GELİN TARTIŞALIM VE KÖTÜ ANLAMDA DEGİL İYİ ANLAMDAarkdasım bu konuyu ekran kart yerinde acsaydın daha güzel olurdu :)) ama neyse bence en iyileri XFX ve MSIASUS
SAPPHİRE
HIS
FOXCONN
XFX
GIGABYTE
GECUBE
MSIBENCE
EVETE ARKADAŞIM BİLMİYORDUM YENİ ÖGRENDİM
CU_GS7Dark Spirit Of The Silentbence en iyi ekran kartları
1.nvidia
2.ati
3.Neden güldünXxXDaRKoXxX1.nvidia
2.ati
3.sap....SAPPHİRE yazamadım sap yazdım:D
XxXDaRKoXxXNeden güldünNeye güldüm??
SAPPHİRE yazamadım sap yazdım:
Öncelikle Ati, Nvidia ve sapphire sıralamasına güldüm..
Şunu bilmemenize güldüm yani..:
Günümüzde oyun için 2 tane ekran kartı üreten firma var..
Bunlar Nvidia ve ATI.. Ki Ati'yı AMD satın aldı.. Oldu AMD neyse..
Diğer bütün saydığınız MSI, Sapphire, ASUS, Gigabyte gibi firmalar ise ekran kartı üretmezler, var olanı dağıtırlar.. Kendilerince ürün farklılaşmasına giderler sadece..Sonrasında model,teknoloji bakmaksızın şu iyi, bu kötü ayrımı yapılmasına güldüm..
Siz 1-) Nvidia 2-) ATI 3-) Sapphire deyince saçmalamış oluyorsunuz açıkçası buna güldüm..
Çünkü Sappire ATI kartların belkide 1. dağıtıcısıdır.. Yani Burada karşılaştırılan sadece isme bakılarak dağıtıcılar mı, yoksa sadece üreticiler mi?? Bu 2si birlikte bir 3'leme yapılırsa saçmalama olur, komik olur..
CU_GS7aynen, konuyu acan arkadas listesinde sadece dagıtıcılara yer vermis, asıl GPU üreticileri nerden cıktıysa girmisler araya, ATI ve NVIDIA o listedekilerle kıyaslanamaz.XxXDaRKoXxXNeden güldünNeye güldüm??
Diğer bütün saydığınız MSI, Sapphire, ASUS, Gigabyte gibi firmalar ise ekran kartı üretmezler, var olanı dağıtırlar.. Kendilerince ürün farklılaşmasına giderler sadece..Sonrasında model,teknoloji bakmaksızın şu iyi, bu kötü ayrımı yapılmasına güldüm..
Siz 1-) Nvidia 2-) ATI 3-) Sapphire deyince saçmalamış oluyorsunuz açıkçası buna güldüm..
Çünkü Sappire ATI kartların belkide 1. dağıtıcısıdır.. Yani Burada karşılaştırılan sadece isme bakılarak dağıtıcılar mı, yoksa sadece üreticiler mi?? Bu 2si birlikte bir 3'leme yapılırsa saçmalama olur, komik olur..konu biras saptı ama bende solim bari bi NVIDIA kullanıcısı olarak:
1- XFX (yeni bi firma ama hem kaliteli hemde NVIDIA tarafından torpilli, yani kartlar az biraz hızlandırılmıs gelio)
2- MSI
3- ASUS(iyi marka ama kutu icerigi vb. pek gerekmeyen seyler yüzünden fiyatı biras daha yüksek otekilerden)bide Palit'te iyi markadır
Son Düzenleme: uGuR.uK ~ 04 Kasım 2007 17:35
CU_GS7siz öğretin biz öğrenelim biz daha doğrusu ben her zaman söylerim pek anlamam yani profesyonel değilim hıı buraya gelince biraz öğrendim:)XxXDaRKoXxXNeden güldünNeye güldüm??
Çünkü Sappire ATI kartların belkide 1. dağıtıcısıdır.. Yani Burada karşılaştırılan sadece isme bakılarak dağıtıcılar mı, yoksa sadece üreticiler mi?? Bu 2si birlikte bir 3'leme yapılırsa saçmalama olur, komik olur..
XxXDaRKoXxXsiz öğretin biz öğrenelim biz daha doğrusu ben her zaman söylerim pek anlamam yani profesyonel değilim hıı buraya gelince biraz öğrendim:)Gülerek öğretme metodunu seçtim.. Belki daha kalıcı olur akılda..
ARKADAŞLAR KONUYU BEN AÇTIM + ONLAR DAGTICI FİRMALAR AMA ATİ VE NVIDIA KARLARINI KULANIYORLAR VE HER FİRMA FARKLI SOGUTMA SİSTEMİ VE BELEK HIZ KULANIYORLAR MESELA ATİ 2600XT LE MSI 2600XT GÖRÜNÜŞ VE HIZ VE SOGUTMA OLARAK VE REM OLARAK AYNI DEGİLER MESELA ATİ 2600 XT OC DEGİLDİR AMA MSİ YAPMIŞ
HANGİMİZ GERÇEK ATİ VE GERÇEK NVIDIA ALIYORUZKİ HİÇBİRİMİZ
BEN ASUS TAN ŞAŞMAM AMA MSİ DE HIS DE SUPER VE HIS 2600XT ICEQ KARTLAR YAPIYO GERÇEK ATİ 2600XT DE MİNİCİK FAN VAR AMA HIS TE KOCAMAN 10 CM LİK FAN KOYMUŞ BU ANATIKLARIM AYNEN NVIDIA İÇİN DE GEÇERLİ
VE NVIDIA 8800GTS İLE ASUS 8800GTS HAYATA KIYASLANMAZ
EADARKADAŞLAR KONUYU BEN AÇTIM + ONLAR DAGTICI FİRMALAR AMA ATİ VE NVIDIA KARLARINI KULANIYORLAR VE HER FİRMA FARKLI SOGUTMA SİSTEMİ VE BELEK HIZ KULANIYORLAR MESELA ATİ 2600XT LE MSI 2600XT GÖRÜNÜŞ VE HIZ VE SOGUTMA OLARAK VE REM OLARAK AYNI DEGİLER MESELA ATİ 2600 XT OC DEGİLDİR AMA MSİ YAPMIŞben gerçek Nvidia aldım:D
HANGİMİZ GERÇEK ATİ VE GERÇEK NVIDIA ALIYORUZKİ HİÇBİRİMİZ
BEN ASUS TAN ŞAŞMAM AMA MSİ DE HIS DE SUPER VE HIS 2600XT ICEQ KARTLAR YAPIYO GERÇEK ATİ 2600XT DE MİNİCİK FAN VAR AMA HIS TE KOCAMAN 10 CM LİK FAN KOYMUŞ BU ANATIKLARIM AYNEN NVIDIA İÇİN DE GEÇERLİ
Asus tan şaşma sözüne de karşıyım ben asus tan başka marka alsam gebercek miyim?
PEKİ ARKADAŞLAR SİZ HİÇ ASUS ANAKART ASUS EKREN KARTI BİR ARAYA GELEREK YAPTI GÜCÜ BİLİYORMUSUNUZ BENDE ASUS ANAKART ASUS EAX 1650 SILENT EKRAN KARTI VAR VE VİSTA YÜKLÜ VE OYUNLARDA HİÇBİR SORUN YAŞAMADIM GEMER OSD TEKNOLOJISINI AKTIVE EDİYOM HANGİ OYUN OLURSA OLSUN BANAMISIN DEMİYO BIRAKIN ŞU GERÇEK ATİ VE GERÇEK NVIDIA YI ASUS A YADA MSI YE DÖNÜN SAYGILAR EA