En iyi ekranlar: Cep telefonu ekran testi!

CHIP Online
22-11-2010, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

En iyi cep telefonu ekranları hangileri? İşte laboratuar ölçümlerinden gelen sonuçlar...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/en-i ... an-testi_23656.html

Cep telefonları arasında dikkati çeken Samsung Galaxy S, Apple iPhone 4 ve Nokia N8 modelleri ve daha fazlası yarışıyor.

Bir cep telefonun en önemli özelliklerinden olan ekranda parlaklık, canlı renkler ve çözünürlük gibi özellikler aranıyor. LCD, Super LCD, AMOLED ve Super AMOLED gibi teknolojiler de kullanıcılara daha iyisini sunmak için yarışıyor. Peki galip kim? İşte bunun cevabını laboratuar ortamında yapılan testler veriyor.

İnternette sörf yaparken, video izlerken ve fotoğraflara bir göz atarken son derece önemli olan geniş ve net ekran konusunda kafanızdaki soru işaretleri ortadan kalkacak.

Tüm konu: En iyi ekranlar: Cep telefonu ekran testi!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizin gözünüze en hoş gelen hangisi?

firaristt
26-11-2010, 21:19   |  #2  
firaristt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,194 mesaj

iPhone 4 yada diğer telefonlardan birini alırken herkes yurtdışından getirtmiyor... Türkiye fiyatlarına göre sıralanırsa sıra allak bullak olucaktır.. Galaxy S teki renkler ve o boyuttaki ekran hiçbir telefonda yok.. nasıl olduda 3. oldu merak ettim... bana göre Galaxy S 1. Wave 2. iPhone4 3. şeklinde gidiyor liste...

benim tercihim kesinlikle Samsung Galaxy S i9000 olucaktır...