Tabiki de Call of Duty. LAN veya Online modlarında kesinliklemüthiş bir oyun ve oldukça sarıyor. Ardından Counter - Strike 'yioylardım. Hala 1.6 serisini evde Online olarak oynamaktayım. Source 'uevdeki Bilgisayar kaldırmadığından Cafe 'de zaman buldukça oynamaktayım.
En iyi fps oyunu sizce hangisi ?
- 1
- 2
eskimeyen oyun Counter Strike 10 yıldır oynuyorum ve 1 sn sıkılmıyorum
bende sıkıntı dan oluyorum
Elbette ki Call of Duty serisi. Oyunu bitirseniz bile tekrar tekrar farklı zorluk seviyelerinde aynı tadı, aynı heyecanı fazlasıyla alıyorsunuz. Multiplayer mevzuunda ise eskiden ben de C.s 1.6 oynamaktan zevk alanlar arasındaydım ancak yerini Modern Warfare'a bıraktı benim açımdan ;)
tabiki Call of duty serisi..tabi şimdi crysis de var ama bence call of duty,en sevdiğim de call of duty 4,
tabiki son 1000 ( bin ) yılın en iyi oyunu cs.dir.... şu an bile 10binlerce kişi tarafından oynanıyor....
tabi adamı hasta eden bebeler ve hile açan ezikler olmasa bu tartışmayı yapmazdınız bile...
son 1000 yıl mı ? :))) o kadar abartma, en iyi FPS oyunu Call OF Duty serisidir.!!
CS nin Call Of Duty karşısında hiç mi hiç şansı yok! Anket sonucu bile gösteriyor zaten. Bu konuyu uzatmaya gerek yok.
son 1000 yıl mı ? :))) o kadar abartma, en iyi FPS oyunu Call OF Duty serisidir.!!
CS nin Call Of Duty karşısında hiç mi hiç şansı yok! Anket sonucu bile gösteriyor zaten. Bu konuyu uzatmaya gerek yok.
Katılıyorum.. Anket saten bana göre sacma olmuş.. Sadece Crysis ve Cod dense neysede kaç yıllk CS oyununun karizmayı ciziyorsunuz.....??? Ayrıca Anket sonucu kesınleştiriyor...
Counter-strike serisi aslında grafik felan yok ama online oynuyunca zombi surf modlarda komedi felan bol oluyor makara yapılacak oyun
- 1
- 2