Sence GTA serisinin en iyi oyunu hangisi? Tabii çıktığı yıllara göre yorumlamayı unutmayın..
En İyi GTA Hangisi
Bence GTA5 çıktı bilmem ama videosunu YOUTUBE de izledim ..
Carl Johnson artık başlı başına bir efsane olmuştur. sırf bu karakter için yıllardır gta sa oynuyorum. bu adamı hangi oyuna koyarlarsa koysunlar ben varım ..
Steam'de kampanya var
Grand Theft Auto 3
Grand Theft Auto: San Andreas
Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Bu 5 oyundan oluşan Grand Theft Auto Complete Pack pazartesiye kadar 12.49 $ dan satılıyor
kaçırmayın derim.
Steam'de kampanya varböyle bi kampanya kaçırılmaz. ben aldım. süperrGrand Theft Auto 3
Grand Theft Auto: San Andreas
Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Bu 5 oyundan oluşan Grand Theft Auto Complete Pack pazartesiye kadar 12.49 $ dan satılıyor
kaçırmayın derim.
Evet bencede harika bir kampanya bende aldım, 2 tane korsan oyun parasına 5 tane orjinal oyun daha ne olsun.
Beyler şimdi çoğu 8-14 yaş arası kişinin "San Andreas" ve çoğu 14-18 yaş arası kişinin "IV" diyeceğini biliyorum ama bence ya "III" olur ya da "Vice City" çünkü GTA 3 çıktığında 3D devrimini getiren oyundu ve Vice City ile San Andreas GTA 3 adında çıktı. Bana kalırsa "Vice City" adlı oyun oyunların reisidir. V-Rock, Flash FM, Wawe radyolarda polislerle çatışmak 2001'e göre harika efektleri vardı. Görevler harita oyunun neşesi çok sürükleyiciydi. IV'da 5 kat daha iyi grafikler ve 2 kat daha iyi hikaye bulunsa bile efsaneler tarih olsa bile oyun çıkalı üstünden yıllar geçse bile en iyisi "Vice City"dir. Özellikle San Andreas diyenlere ki sözüm bir daha düşünmeliler ve bir koşul San Andreas dememek için 15 yaşından üstün olmak gerekli heralde. :) Sözlerim bu kadar elbette kazanan Vice City olmalıydı. Kralların oyunudur o ama Rockstar'ın en iyi oyunu derseniz Max Payne: The Fall of Max Payne ve en iyi oyun derseniz Counter-Strike ve en iyi MMORPG oyunu derseniz Knight OnLine olurdu Metin2 filan çıktı veletlerin oyunudur bu Metin2. Knight OnLine 10 Milyon kişi oynuyordu bu efsane oyunu yiyen K2 Network ve diğer şirketler oldu yoksa o oyun bitmezdi. Ve FPS olarak CS'nin idrarı bile olamayacak Wolfteam denilen aptal oyunda Rütbe şu bu aptalca ve iğrenç bir oyun. Zevk verse bile ne olursa olsun bu Joygame(NFS World Joygame'in değildir.) oyun yapamıyor tek FPS oyunu 1998'den beri en iyi FPS oyunu ödülüyle anılan Half-Life ve onun modu CS'dir. Wolfteam CS'nin düşmanı bile olamaz haha :D Çok uzadı lan ben sırf yorum atmak için kaydoldum beyler neyse konu Vice City en iyi oyundur hadi bb :D