konu başlığı yeterli sanırım..yenilikçi bi oyun.. tavsiye eden var mı ?
En İYİ,güzel,grafik ayarları süper strateji oyunu?
Kardeş, sana bir oyun önereyim, grafik desen grafik, strateji desen strateji.. Ne ararsan var oyunda. Anno 2070 diye bir oyun. Yapımcısı UBISOFT..
Oyun Tanıtımı==> http://www.youtube.com/watch?v=D ... ure=player_embedded
Link mink yok Linki geri aldım. Sağol okinkurt... Doğru söylüyorsun, link vermemek lazım aslında haklısın.
Valla 2-3 ay önce korsan yardım istedigim gerekcesiyle konum silinmisti ama simi linkler havada ucusuyo bune perhiz bune lahana turşusu üstünüze alınmayın arkadaslar söz adminlere cifte standart yapiyler nese ben bi oyun önereyim civilization5 i dene görüntüde var herşey var ama sistemi yiyip bitiriyor.
cities xl 2012 ama bunda savaş falan yok ülke yönetiyon falan ama ingilizceden anlaman lazım, ayrıca ileride generals 2 çıkacak ben ilk oyununu çok severim grafikleri de güzel gözüküyor ama çıkış tarihi belli değil. 1. oyunu ve zero hour ek paketi biraz eski ama çok zevkli bunları da alabilirsin
napoleon total war ... bugün bir ekran kartı karşılaştırmasında izledim...
grafikler tek kelimeyle inanılmaz... ama kıyaslanan 6950 ve gtx560 ti 2 gb modelleriydi kartlar 20 30 fps arası oynatıyordu oyunu :D sağlam sistem lazım yani...
crysis serisi - batillfied 3
kısa süre içinde command conquer generals 2 çıkıyor çıktığı an hemen yükleyin