tavsiye edebilceginiz her şeyiyle iyi web hosting soyleyebilir misiniz ??? tabii fiyatlarıda abatılı olmasa iyi olur
En iyi hosting
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.www.turkticaret.net (fiyatlar abartılı)
(uzun süredir kullanıyorum, memnunum)
Ben Sana Host Sağlarım Benle İletişime geç sana liste gönderirm....
Kolay Gelsin..
hostcini.com (domain çok ucuz)
milasonline.com (host paketleri çok ucuz)
arkadasım yapacagın en iyi şey yahoo ya gidip hosting diye tarat..ilk 1 sayfa dan sonra bak.(paralılar ilk sayfada yer alır.).kimsenin tavsiyesiyle hosting almanı önermem..çünkü yazısacagın kişi orda çalısıyor olabilir..!!! turkiyede hosting hizmeti verebilecek en fazla 3 hosting var...birz abatılı olabilir ama kesinle problemsiz olcaktır..Yıllık 5 -10$ hostinglerin çogunun yazılımları korsan..birsüre sonra ortada kalabilirsin..ve aynı anda 5-10 kişi baglandıgında sorun yaşarsın..ve daha birsürü problemn..amatorsen ve ögreniyorsan önemli değil ama ciddi bişeyler yapıyosan olayı baya bir ciddiye alman gerekir..ve hostingde merkezi amerika, ve londra olan firmaların verimliliği daha çok.çok yakında turkiyede dünyadaki en hızlı data hattına sahip ülke olacak.yatırımlar yapılmış.fakat en az 1-2 sene daha beklicez.şu anki kapasitenin 50 katı olacak diyorlar.ama kesin kapasiteyi bilmiyorum.hosting kotuyse websayfan birişe yaramaz..
yahoo yerine hostbul.net'i tavsiye ederim.daha az uğraşırsın.
Kolay gelsin..