En iyi işletim sistemi hangisidir
- 1
- 2
Yanlış bir kanı var bu arada. Windows 7 Xp'den hızlı denmiş ama bu teknik olarak mümkün değil :D Eğer Windows 7 XP kadar hızlı olabilseydi, mevcut XP kurulu tüm eski bilgisayarlarımızda rahat rahat çalıştırabilirdik 7'yi (Pentium 3 üzerinde 98 ve XP canavar gibi çalışırken, Vista en az 1000 işlemci hızı isteyip kurulduğunda zorlukla masaüstünü açabilirken, windows 7 kuruluma geçmiyor bile). Ama şu bir gerçek ki, geriye dönük arttırılmış uyumluluk seçenekleri sayesinde 7, hem Vista'dan daha fazla eski uygulamaya destek veriyor, hem de çok daha hızlı ve düzgün çalışıyor ilk Beta'larından bu yana hem de.
Arkadaşımızınki gibi bir sistem evet kesinlikle Windows 7 ister, özellikle DirectX ve ekran kartının sürücülerinin Xp'de tam güçleriyle çalışamamaları yüzünden. Ancak genel anlamda Windows 7, XP'den hızlıdır demek epey yanlış bir tanımlama sanıyorum ;)
Yanlış bir kanı var bu arada. Windows 7 Xp'den hızlı denmiş ama bu teknik olarak mümkün değil :D Eğer Windows 7 XP kadar hızlı olabilseydi, mevcut XP kurulu tüm eski bilgisayarlarımızda rahat rahat çalıştırabilirdik 7'yi (Pentium 3 üzerinde 98 ve XP canavar gibi çalışırken, Vista en az 1000 işlemci hızı isteyip kurulduğunda zorlukla masaüstünü açabilirken, windows 7 kuruluma geçmiyor bile). Ama şu bir gerçek ki, geriye dönük arttırılmış uyumluluk seçenekleri sayesinde 7, hem Vista'dan daha fazla eski uygulamaya destek veriyor, hem de çok daha hızlı ve düzgün çalışıyor ilk Beta'larından bu yana hem de.Arkadaşımızınki gibi bir sistem evet kesinlikle Windows 7 ister, özellikle DirectX ve ekran kartının sürücülerinin Xp'de tam güçleriyle çalışamamaları yüzünden. Ancak genel anlamda Windows 7, XP'den hızlıdır demek epey yanlış bir tanımlama sanıyorum ;)
Windows xp Home Editon Sevice Pack 2 2006 64 bit
arkadaslar bir cok oyunda bircok işletim sistemlerini kullandım en iyi performans win 7 de
32bit ve 64 bit farkı var tabiki win 7 de uyumsuzluk olayını kaldırmıslar
Bence en güzeli Windows 7 dir. NedeN Xp değil diye soracak olursanız;Grafik ve görsel efekt olarak yetersiz 1 işletim sistemidir.Çift tıklatma gerektirdiğinden laptoplarda uzun zaman gerektirir.Vistada Windows 7 ye göre daha az görsel efekt içerir.Ve Windows 7 daha Hızlı ve güvenilir 1 işletim sistemidir.
ya beyler arkadaşıma sordum win7 ye demediklerini bırakmadılar cok kotumus sonra chip üyeleri bisi bilmiomus 7 kastırıyomus fln filan dogrumu bunlar :arkadaşım tamam sen sormuşun kardeşlerim bildiklerini yanıtlamış madem arkadaşlarına soracaktın neden konu açtın sen en iyisi foruma ve arkadaşlarına sormamış ol yükle 7 yi bak nasıl
- 1
- 2