motorolla E398 duydum 500 milyon,
başka ne war kamerasi çok ii olan?diğer özellikleri önemli değil,
mp3 olsa iyi olur..yardım lütfen..
EN İYİ KAMERASI OLAN CEP TELİ ALICAM,TAVSİYE LTFN?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.samsung2un süper modeli var yeni çıkan sgh d 500 diye 262.144 renk 1.3mp
Evet reklamlarda çıkıyor samsung D500 yarım saatten fazla video kaydı yapabiliyor bence 1.3 mp çekim de iyi işini görür...
eyupkork a bende katılıyorum samsung d500 kamera konusunda bir dahi. su anda piyasada olan 1,3 mp. kameralar arasında en iyi goruntu alabilen tel...
kesinlikle sana tavsiyem samsung d500 olur cok sağlam bır telefon
- Flaşlı, Entegre 1,3 Mega Piksel Kamera
- 262.144 Renkli TFT LCD Ekran
- Bluetooth, USB, MMS, E-Mail Client
- Tri-Band 900 /1800 /1900
- Video Kaydetme ve Oynatma
- MP3 Player, 64 Polifonik Ses Desteği
- 96 MB Dahili Hafıza
- Ses Kaydetme, Ses netliği, Handsfree
Kamera konusunda iyi bir telefona sahip kalmak istiyosan d500 veya 6630 iyi bir seçim olur.
arkadaşım sunu soylemeliyim ki telefonların aslında kamerası o kadarda mükemmel değil.. tabi ki öle olması gerkiyo diyebilirsin neticede bunlar telefon.. bi digital kamerlarda aldığın kaliteyi telefonlarda alman mümkün değil.. 6670 6630 s700i kullandım fakat yinede kağıta çıktı aldığımda doyurucu bi sonuç alamadım.. ama tekrar söylüyorum bunlar telefon.. ve en iyisini en ucuza almak her tüketicinin hakkı.. bu yüzden benim sana tavsiyem sonyericsson seviyorsan s77i nokia seviyorsan 6630 diğerlerine yanaşma.. benim şahsi görüşüm böle:)
benim tavsiyem SonyEriccson a yaklaşma derim ben çok çektim sen çekme Samsung D 500 ün üzerine telefon yok