bnde vista war ama mhangisi?edia center
En iyi medya oynatıcı
divX izleyeceksem bs player
dvd için cyberlink
müzik için winamp yahut wmp farketmez ikiside id3 bilgilerini netten alıyor. ama wmp hem araç çubuğu olark kullanılmasından hemde multimedya tuşları ile çalışmasından ötürü gayet rahat..
edit: Aman Allah ım ben şimdiye kadar ne büyük hata etmişim. şimdiye kadar KMPlayer kullanmamışım. bsplayer ile çektiğim eziyetleri şu ramazan arefesinde günahlarıma kefaret say.
Ben Winamp'ın son sürüm olan 5.54 ü öneriyorum....Video veya film izlemek içinse Divx Playeri öneriyorum
kmplayer derim her dosya çeşidini kodeksiz oynatıyor arayüzü de çok güzel
tabiki windows media player classic
Arkadaşlar, lütfen bolca yazılım denememişler tavsiyede bulunmasın.
GOM player'i, KMPlayer'i, VLC playeri, K-Lite Mega'yı (MPC'li),BSplayer'i, WMP'i uzun süreli olarak kullanmış birisi olarak VLC ve MPC; WMP, Winamp, Jet Audio ve Aimp kullanmış olarak da Aimp'i öneiyorum. Bu tag (etiket) bilgileri ise benim bir işime yaramıyor, aimp ile mutluyum.
ben şu an kmplayer kullanıyoorum ..bence süper
aımp güsel ama onda video açamamıştım.zannedersem vide formatını desteklemiyordu..gayet güsel bi program. görsel olarakta çok hoş.bunu dışında göselliğe ve her tür video müzik çalsın diyorsanız gom player deneyin diyorum.hem içerisinde codec paketini barındırıyor zaten.
ama dersenizki ben görsellik aramıyorum diye ozaman k lite mega codec paketini yükleyin.beraberinde medıa player classıc yükleniyor.istedğiniz her telden hemen heme bir sürü formaı açsın... avı,flv,....
gom playeri denemenizi tavsiye ederim
bence en iyi medya oynatıcı winamp 5.551
BS.Player; alt yazı yükleme, klavye ile erişim, zarif görünümlü arayüz gibi özellikler bakımından bence üstün. Yalnız birinci partı indirip kalite kontrol yapmak için y-oynatma özelliği yok. VLC ile bunu çözüyorum. BS.Player ve VLC player işimi fazlasıyle görüyor. Birçok media player kullandım ama BS Playerin yerini tutmadı.
jupiter65BS.Player; alt yazı yükleme, klavye ile erişim, zarif görünümlü arayüz gibi özellikler bakımından bence üstün. Yalnız birinci partı indirip kalite kontrol yapmak için y-oynatma özelliği yok. VLC ile bunu çözüyorum. BS.Player ve VLC player işimi fazlasıyle görüyor. Birçok media player kullandım ama BS Playerin yerini tutmadı.Bs Player bir numara. Onun tadını hiçbir program vermiyor.
Kullanımı çok rahat
Bence windows media player 11 derim.Hem işlev bakımından hemde netlik bakımından diğer medya oynatıcılara taş çıkartır.
Ama winamp'ın yerini unutmamak lazım.
K-LİTE Media Codec Pack + Divx Codec Home cinema
bence en iyi medya oynatıcı (vlc'nin dışında)media player classic & winamp.ben bu iki medya oynatıcısından asla kopamam.ama ikisi arasında tercih yapılmasını istense winamp derdim.
http://www.derinport.in/programl ... tik.html#post128695
burada benim tarafımdan dosya açma testleri yapıldı.