Caunter - Strike 1.6 tabikide....
EN İYİ ONLİNE OYUN SİZCE HANGİSİ
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.metin2, MU online, KNİGHT ONLİNE, Archlord vede ısmını sayamadıgım bır cok oyun oynadım.Ama Knight online bence en ıyısı.Grafık yonunden KO yu geçen oyun yok sanırım.
Ama WOW oynayanlar cok zevklı dıyorlardı.Ben şahsen oynamadım cunkı lısansı cok zor ve pahalı oldugu ıcın.
KNİGHT ONLİNE Bence
kardeşim hep oyun hep oyun bu oyunlar bataklık gibi seni içine çekiyor hele online oyunlar en çokda knight online
bundan dolayı fazla oyu oynamam herşey dozunda herşey iyi dozu fazla kaçırırsan böle olursun
yani en çokda online oyunlar ne bu böle hep oyun hep oyun bu devletin hali ne olacak online oyunlardan uzak durun dikkat bağımlılık eden oyun radyasson var[*<] az oyna öz oyna fazla dozu kaçırırsan karnende koca bi şişman sıfır görürsün senin halinde böle olur
vede teşekkür almassın hiçbişey almassın sadece ne alırsın biliyormusun online oyunlarının zararlarından [*<] dikkat radyasson var ve halin iyice böle olur
online oyunlar hain bir ninja gibidirler
yazan(by kinoxshat h.e.b.k)
arkadaşlar oyunnun n sini unutmuşum
bu tarz konular açmak tan bıkmadınızmı artık hepsi 5 para etmez vakit kaybı
Konuya iki önerim var ama şunu da söylemeliyim ki ben de geçen yıl bıraktım online oynamayı.3-4 oyuna üyeydim,hepsini sattım.Arkadaşlar istedi ama onları da bu oyunlara bulaştırmak istemedim:DArada AirRivals oynarım,o da eğlenceli oluyor 1-2 saat.WoW u da bırakmak zorunda kaldım.Single Player a başlayınca yeni bilgisayar alma ,isteği bile uyandı bende.Aldım,pişman değilim.Single Player oyunlar çok daha eğlenceli geiyor bana.İlle yapaz zeka yerine gerçek düşman istiyorum diyersan.COD serisinin internet üzerinden multiplayerini öneririm.Ha ille online ben zararlarına razıyım diyorsan dediğim gibi WoW:WotKL veya AirRivals.
valla ben warrock oynuyordumda şimdi airrivals denedim ama günümüz teknolojisine göre online oyunlarda hiçde beklediğim gibi bi grafik göremedim ama silk road dene derim
ne dediğini pek anlamadım daha açık konuşurmusun
Ücretli olarak en iyileri World of Warcraft,Warhammer Online
Ücretsiz olarak en iyileri;Silkroad,Knight Online,Metin 2
Bi'kere oynamıştım bir oyunu, asosyal yapıyor insanı zar zor bırakmıştım bir daha da online oyun oynamam
1.WoW 2.Cabal 3.RYL 2 Oynadım Eski Oyunlar Arasında Risk Your Life 2 Online [ R.Y.L 2 ] vardı Ama Artık Oynamıyorum Boş İş oldugunu Anladım. Counter Strike 1.6 var arada oynuyorum Ordada Amaç HS atmak Başka bişe Değil Bence En İyi Oyun1.WoW 2.Cabal 3.RYL 2
Dikkat ettim de hep grafikli , hareketli , fantastik oyunlar tercih ediliyor. :)
Ancak ben bu fantastik türde oyunlardan çok, daha az hareketli ama strateji ve mantığa dayalı oyunları tercih ediyorum.
Çok oyun oynadım internetten oynanan. OGame, travian, klansavaşları, kingsage, the crims, savasim, imperiaonline, ikariam...
2 yıldır ikariam'a devam ediyorum. Gerçekten çok güzel ve çok taktik gerektiren bir oyun bence. Harika.